reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Oj co za temat się rozwinąl..
Tulę Was mocno dziewuszki , może będzie lepiej. A jak nie to pakujcie manatki i wracajcie do Polski :-)

A ja trochę z innej beczki : czy macie jakiś dobry preparat na cieknący katar? Bo dzisiaj Adasiaowi zaczęło cieknąc z nosa i nie wiem czy to choroba czy może alergia.
Przed snem mial 37,5 stopnia gorączki ale zachowywal się jak codziennie. Zapuściłam mu sól morską potem nasivin i dałam eurosal i dziecko zasnęło. Ale może polecicie jakieś preparaty( na katar i przeciwzapaln i przeciwbalteryjne etc.) na odpędzenie złego wirusa ...

Mis mial katar pozadny kilka dni temu i wiecie co nie mialam nic i dalam tylko masc majerankowa pod nosek i wiecie co po 3 dniach zero kataru:tak:

moj maz w chwilach swietnosci zrobil mi awanture o kolczyki, że leża na podlodze kolo lozka-polozylam je wieczorem,bo zapomnialam zdac; albo,ze gdy kuzyni zaproponowali wyjazd do chorwacji na 2 tygodnie latem to powiedzialm NIE, grzecznie wtlumaczylam,ze bardzo bym chciala-ale ja mam 2 dzieci...nawet gdybym sie przelamala i chciala zostawic dzieci to ciekawe kto by sie zajal?? jestem zacofana podobno- i do tego nie umial powiedziec kto by sie nimi zajal;
albo ze nie podalam mu na obiad pirogow- tylko najpierw zupe :szok: no szok normalnie
wracal z pracy-zagrzalam zupe i jak wchodzil juz chcialam nalewac; a on przyjechal z mama i pierogami...mialam mu teraz zrobic PIEROGI a nie zupe....
dobra koncze bo sie rozkrecam :-p potem w lipcu nie bedziecie chcialy na niego spojrzec :-p:-p:baffled::happy:

Ja stosuje sol fizjologiczna,masc majerankowa jak Andula i dzis kupilam Nasivin. pani doktor mowila ze Nasivin to na cieknacy katar:tak:

O zapomniałam o maści majerankowej :-) i chyba kupię cebion i trochę oizażywa. Także jutro zapodam :happy: Miejmy nadzieję że mu przejdzie, bo taka łada pogoda że aż szkoda.

reklama
moj maz w chwilach swietnosci zrobil mi awanture o kolczyki, że leża na podlodze kolo lozka-polozylam je wieczorem,bo zapomnialam zdac; albo,ze gdy kuzyni zaproponowali wyjazd do chorwacji na 2 tygodnie latem to powiedzialm NIE, grzecznie wtlumaczylam,ze bardzo bym chciala-ale ja mam 2 dzieci...nawet gdybym sie przelamala i chciala zostawic dzieci to ciekawe kto by sie zajal?? jestem zacofana podobno- i do tego nie umial powiedziec kto by sie nimi zajal;
albo ze nie podalam mu na obiad pirogow- tylko najpierw zupe :szok: no szok normalnie
wracal z pracy-zagrzalam zupe i jak wchodzil juz chcialam nalewac; a on przyjechal z mama i pierogami...mialam mu teraz zrobic PIEROGI a nie zupe....

dobra koncze bo sie rozkrecam :-p potem w lipcu nie bedziecie chcialy na niego spojrzec :-p:-p:baffled::happy:
Izabelka i z tego co wiem uwielbia ryby tak jak moj wiec jak mi sie uda byc na spotkaniu to niech sobie siedzana tych rybach cale dnie:tak:

Do góry