reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Powiem Ci ze u mnie widzialy galy co braly ale ja taka glupia ze zawsze licze ze ktos sie zmieni itd Dzis M udaje ze nic sie nie stalo ale ja swoje wiem i tylko ciekawa jestm kiedy sie to powtorzy .A wiesz jaki byl powod? heh ze zle zrobilam Miskowi kasze tzn grudki byly normalnie chory typ!
Brak slow moja cierpliwosc juz sie konczy...

Andula jak ja Ci powiem co u mnie bylo przyczyna to sie ze smiechu polozysz...no kilbasy w zurku za duzo...tylko jak osttanio zrobilam to bylo za malo...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tez widzialam co bralam zreszta juz raz go zostawilam i przez rok mielismy przerwe, to blagal zebym wrocila ze on sie zmienil i wogole...ale glupia nie wiedzialam ze odgrzewane to juz nie tak samo smakuje:no::no:to teraz mam

reklama
Andula jak ja Ci powiem co u mnie bylo przyczyna to sie ze smiechu polozysz...no kilbasy w zurku za duzo...tylko jak osttanio zrobilam to bylo za malo...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja tez widzialam co bralam zreszta juz raz go zostawilam i przez rok mielismy przerwe, to blagal zebym wrocila ze on sie zmienil i wogole...ale glupia nie wiedzialam ze odgrzewane to juz nie tak samo smakuje:no::no:to teraz mam
Hehehe tez powod bardzo powazny;-)
U mnie to samo przerwa okolo 8 miesieczna po tym jak sie zeszlismy mialo byc cudnie ,zlote gory bla bla bla a co jest dupa blada gozej niz bylo.Szkoda mi najbardziej Miska zreszta siebie tez bo czlowiek chcialby zyc normalnie ale z z moim M jest to prawie nierealne...
Ktoregos dnia spakuje sie i tyle mnie bedzie widzial najgorsze ze juz go wczoraj postraszylam to schowal paszport Miska normalnie on kwalifikuje sie na leczenie psychiatryczne.

Andula u mnie to samo, tez paszport juz byl chowany:-Dchociaz ostatnio to wlasnie mowi zeby juz poejchala bo on juz ze mna nie moze:-D:szok:no po prostu szok:-D

Kasia a znasz kogos kto by mogl to zrobic??:tak:

Hehehe tez powod bardzo powazny;-)
U mnie to samo przerwa okolo 8 miesieczna po tym jak sie zeszlismy mialo byc cudnie ,zlote gory bla bla bla a co jest dupa blada gozej niz bylo.Szkoda mi najbardziej Miska zreszta siebie tez bo czlowiek chcialby zyc normalnie ale z z moim M jest to prawie nierealne...
Ktoregos dnia spakuje sie i tyle mnie bedzie widzial najgorsze ze juz go wczoraj postraszylam to schowal paszport Miska normalnie on kwalifikuje sie na leczenie psychiatryczne.

Ja tez mojego nastaszylam, ze wezme mala i do Polski wroce, chyba troche mi nie wierzy, ale pewnego dnia moze sie zdziwic. No i dodalam, ze zadnych powrotow nie bedzie. Musze sprawdzic czy nie schowal paszporu malej:-D.

Andula, Pearl, trzeba natrzaskać tym Waszym m;-)Takie fajne kobitki a oni takie cyrki odstawiają:wściekła/y:
Kasiu przydalby sie taki ktos napawde i czasami chcialabym aby M nie tylko po dupie dostal:tak:

Andula u mnie to samo, tez paszport juz byl chowany:-Dchociaz ostatnio to wlasnie mowi zeby juz poejchala bo on juz ze mna nie moze:-D:szok:no po prostu szok:-D
Ja to bym chciala aby mi powiedzial wracaj ale wiem ze sie nie doczekami czekaja mnie "silowe" rozwiazania:tak:

Kasia a znasz kogos kto by mogl to zrobic??:tak:
Podzielam!
Ja tez mojego nastaszylam, ze wezme mala i do Polski wroce, chyba troche mi nie wierzy, ale pewnego dnia moze sie zdziwic. No i dodalam, ze zadnych powrotow nie bedzie. Musze sprawdzic czy nie schowal paszporu malej:-D.
Beaa lepiej sprawdz heheh;-):-D

Oj dzis nawet na spacerze nie bylam oczy od placzu mam spuchniete jak nie wiem:baffled:Dobrze ze Mis byl grzeczny :tak:M pojechal cwiczyc przed jutrzejszym egzaminem:tak: alejuz mi zakomunikowal ze nawet jak nie zda to nie ma zamiaru wracac:wściekła/y::wściekła/y:

Andula a niech nie wraca,dupa mu zmięknie prędzej czy później i z podkulonym ogonem przyjdzie. A pisałaś wczoraj,że wieczorem relaks,bo mały już śpi,no to nieżle się zrelaksowałaś bidulko:no:,współczję

Pearl też sobie stary powód wymyślił:crazy:to weź mu nie gotuj przez tydzień nic, może przestanie narzekać.Ja to z pocałowaniem ręki bym jadla wszystko co by mi zrobili i pod nos jeszcze postawili,ale mój dwie lewe ręce w tych sprawach,albo raczej mu się nie chce,bo jak jestem na diecie to cwaniak umie coś dobrego zrobić:wściekła/y:

Ech te chłopy:no: ale pamiętajcie,że oni z innej planety,no oprócz męża Post:sorry:

Wlasnie Madzia malam taki relaks ze pol nocy nie spalam i ryczalam ehhh brak slow
Czasami sobie mysle ze nawet jak przyjdzie z tym podkulonym ogonem to i tak juz to nic nie zmieni ...za duzo slow padalo aby tak zaczac na nowo.Pozyjemy zobaczymy ale ja juz nie wierze ze nasze malzenstwo przetrwa.bede pierwsza rozwodka na BB nie fajnie:baffled:

Juz nie smuce na temat M szkoda czasu:tak:

reklama
Do góry