reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kasia - ja tak samo , też piszę się na Ojarl Baby :-) Jeszcze u nas się nie zaczęło potężne ząbkowanie ale lepiej się zabezpieczyć a wg mnie te dentinox czy jak mu tam to jest o kant d....

reklama
No Florcia nie źle z tymi zębami:szok:
Ja bym też się pisała na ten żel.Byliśmy dziś u lekarza bo mały nam coś kaszlał na szczęście nic mu nie jest,profilaktycznie zwiększyć cebion i syropek bo ma lekko zaczerwienione gardło,ale on ostatnio ma faze krzyczenia więc to chyba przez to.
Pani nas "pocieszyła"że zęby mogą iść do 3 lat i do 3 lat możemy mieć nieprzespane noce,no litosci co ona z bzdury gada??
Pabla zapomniałam Ci napisać że filmik z Lenką rewelacja.
Maks dziś szalał na macie,niedługo ją rozwali i wreszcie widziałam jak chciał sięgnąć do zabawki i się ładnie przewrócił na brzuszek:-)

ja dziwczyny sluze pomoca jak cos:-) dzisiaj bedziemy na zakupach to jesczez zobacze w tanszych sklepach i dam wam znac:-)

moje dziecie udalo sie dzis na drzemke bez cycka i zasnelo same bez placzu po 15 min wariacji lozeczkowych...nie wiem co o tym myslec bo to nie pierwszy raz a w tych ksizkach pisza ze dzieci nie spia bo nie umia same zasypiac...

Ja się właśnie nie zgadzam z tym co piszą w tych ksiażkach bo np Maks zasypia sam po kąpieli nawet jak jest rozbudzony,leży powierci się trochę pośmieje i zaspypia,towieczorem umie zasnąć sam a w nocy już nie,tym bardziej ze kiedyś spał mi bardzo długo w nocy,bez sensu.Sama nie wiem co o tym mysleć.
Andula napisz mi dokładnie jaką ty metodę zastosowałaś na Miśku i ile to trwało

kamu u nas to samo...i tez kiedys moje dziecko spalo nawet do 6 rano:crazy: wiec tez nie rozumiem o co chodzi,
Andula doradz jak Ty ujarzmilas swojego syna:-)

Jak to samo nie zasypiają:confused: moja i w dzień i na noc zasypia sama, porozkopuje się, pokręci i zasypia bez problemu.

W dzień to nie ma szans,no czasem ale to bardzo sporadycznie zazwyczaj jak go zostawie samego to się drze jak zarzynane prosie,więc pomagam mu zasypiać bujając go w leżaczku a potem przenoszę go do łóżeczka śpi z zegarkiem w ręku 30 min

reklama
Jakby co to siostra właśnie mi donosi, że na Islandii też orajel jest ogólnie dostępny, tylko chyba nieco drożej niż w Kanadzie;-)

Do góry