reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Kate - moja za to nie siedzi sama, ledwo parę chwil podtrzymywana - nie lubi jak narazie tej pozycji.
My bardzo dużo czasu spędzamy na podłodze, właściwie cały czas, bo łóżeczko jest tylko do spania a leżaczek tylko do karmienia....pozatym podłoga. No i młoda prawie cały czas na brzuchu leży, ja widzę że ona tej pozycji tak bardzo nie lubi, ale odkryła że tak łatwiej sie bawić zabawkami i do nich sięgnąc niż leżąc na plecach, więc z tego brzucha tak sobie kombinuje.

reklama
Jest jeszcze Calgel na moją Olkę działał, a na Wiki to jeszcze nie wiem :confused:

I też niedrogi Calgel, żel na ząbkowanie, 10 g - Apteka internetowa Dbam o Zdrowie jakby co to mogę spróbować zamówić i kupić jeśli w waszych miastach by nie było.

A odnosnie tych puzzli to ja też chyba kupię bo u Adasia w pokoju oraz w gościnnym mamy panele. I chyba kupię te puzzle na allegro, bo są różne rodzaje , a w Olsztynie nie widziałam nigdzie :-( : http://allegro.pl/search.php?string...ew=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&country=1

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam puzzle bo u mnie w całym domu panele, dotychczas Kuba leżał i się bawił na naszej rozłożonej sofie:zawstydzona/y:ale jak teraz sie tak przekreca to musiałam go przenieść na podłoge:tak:

To ja też Calgel notuję i poszukam jutro: Bobodent u nas totalna porażka, nie działa nic a nic :baffled: Młoda natomiast nauczyła się kląskać językiem, tak usiłuje się do tych dalszych potencjalnych zębali dostać:tak:

Dziewczyny u mnie orajelu pod dostatkiem wiec moze ja Wam moge pomoc?
tez myslalalm o puzzlach bo u mnie Szymon na kocyku lezy a w domu mamy wykladziny wszedzie a po tym sie poryszac to raczej ciezko. wiec dobrze ze mowicie o tych puzzlach to M namowie i kupimy:-)

Jejku Flora, podziwiam i Ciebie i Twoja Mame:)

No ja owszem, o ile cenowo nie wyjdzie masakrycznie:tak: swoją drogą ciekawe czemu u nas wycofali z produkcji/sprzedaży? Konkurencja zadziałała, czy uznali że szkodliwy?:confused:

reklama
Dziwczynki nie ma problemu, zazraz do M tyrkne zapytac o cene bo to on kupowal. przesylka nie jest droga, w ciagu tygodnia powinno byc u Was:-)

Do góry