reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Surv to sie niezle dziwczyna z uzebieniem rozpedzila:szok: Dobrze,ze to nie zadne chorobsko.U nas ciagle pusto:baffled:

Tosika mysle,ze sie nia masz co martwic z tym oknem.My mamy niby nowe okna ,a tak od nich ciagnie,ze jakby non stop byly na wentylacji albo jeszcze gorzej:baffled:Maciek ma w swoim pokoju dwa okna na dodatek,ale na szczescie choroba sie nie przypaletala.Przynajmniej troche swiezego powietrza jest non stop,ale przyznam,ze mnie to wkurza,bo nie po to grzeje,zeby mi przez okna wylazilo:no:

reklama
Florcia - miażdżysz:no::-);-):zawstydzona/y::baffled::-):-):-) Po prostu szcun i pozdro od Julki z jedną dolną jedynką:tak::tak::tak: Jak Flora tak szybko wszystko łapie, to zaraz na studia pójdzie, a i kawalerów na proszone podwieczorki wkrótce przyjmować będziecie:tak::-);-):-D

Florcia - miażdżysz:no::-);-):zawstydzona/y::baffled::-):-):-) Po prostu szcun i pozdro od Julki z jedną dolną jedynką:tak::tak::tak: Jak Flora tak szybko wszystko łapie, to zaraz na studia pójdzie, a i kawalerów na proszone podwieczorki wkrótce przyjmować będziecie:tak::-);-):-D
Oby nie, bo nie chcę zostać babcią przed pięćdziesiątką:-D:-D
No nic na razie dziecię radosne, bo środki przeciwbólowe podziałały, mam mimo wszystko nadzieję na choć parę dni spokoju po wyjściu tej ostatniej jedynki.....no bo na co komu tyle zębali w tym wieku?:-p:-p
Tosika, czekam na wieści - będę dozgonnie wdzięczna, jeśli uda się żel skombinować:tak:

surv to super ze to zeby a nie jakis wirus
my mamy puzle z obrazkami w srodku i ciezko jest je młodemu rozwalic -póki co
kupowalam je w smyku i stwierdzam, że przyzwoite i jako dywanik rewelacja:-)

Tosika, czekam na wieści - będę dozgonnie wdzięczna, jeśli uda się żel skombinować:tak:

słuchajcie dziewczyny!!!ważne!!!
tam gdzie zamawiałam, okazało się że nie ma i nie będzie (super, a w piątek mi babeczka mówiła, że na poniedziałek bedzie:baffled: ) no ale czego wymagać po aptekach sieciowych:-( no ale - wzięłam sobie do serca znalezienie tego żelu!:tak: Znalazłam wykaz aptek w olsztynie i zaczęłam dzwonic, wszędzie niestety nie ma, ale za któryms razem pani mi zrobiła wykład, że mieli :tak:ale od jakiegoś czasu nie mają, a to moze wynikac, że producenci mogli poddać lek dodatkowym badaniom (co nie raz się podobno zdarza:confused:) Ale dodzwoniłam się do następnej apteki i tam pani miała sprawdzić i miałam za jakiś czas oddzwonić i co się okazało, pani powiedziała, że wycofano lek ze sprzedaży:szok::szok::szok: i tu zaprzestałam akcji "Oraje baby pilnie poszukiwane" .....:baffled: acha i jedna pani z którejś z aptek doradzila, ze mamy chwalą bobodent (jest do tego niedrogi bo jakieś 11 zł kosztuje)

Kupiliśmy z mężem wczoraj Małemu te puzzle w Praktikerze:-Dza 30zł ale chyba mu dokupię jeszcze jeden komplet bo jak to rozłożyłam to takie małe to:dry:
Tosika ja mam ten bobodent i jak dla mnie nie działa, chyba ze małemu wcale zęby nie szły tylko był marudaday:sorry2:

Ja mam Dentinox ale też wydaje mi się, że średnio działa. Julka natomiast uwielbia smak tego specyfiku. Tam jest rumianek i szczerze mówiąc mi też smakuje:baffled::baffled::baffled: Taki mały afrodyzjak:tak::tak::tak: No ale nie o to w tej całej zabawie chyba chodzi...............:-D:tak::-);-) Słyszałam też, że Tantum Verde działa. Nie wiem sama...... pożyjemy, zobaczymy:-D

Co do puzzli - ma je moja koleżanka, kupowała w jakimś hipermarkecie i są zajefajne:-):-):-) Lilce (jej córci) strasznie sie spodobały. Takie zwykłe - chyba za zwierzątkami. Też się do nich przymierzam, bo u mnie sam goły parkiet:baffled::baffled::baffled: Jak raz Julka rypnęła o gołe dechy, to budynek zatrząsł sie w posadach, a dziecko.............same się chyba domyślacie:-D:-D:-D Szczęśliwe nie było:sorry2:

My tez mamy dentinox i też nie działa...ale już zapisuje sobie Calgel od Sylci i mykam na miasto jak maultka zaśnie:tak:

reklama
Jejku Florka, ale Ty szalejesz:-D:-D:-D:-D Surv my będziemy się męczyć z pojedynczymi ząbkami, a Wy będziecie miały jedno wielkie ząbkowanie i koniec:-D:-D:-D

my mamy Bobodent i przy pierwszym wyrzynaniu chyba działał, ale zobaczymy jak będzie teraz;-) na razie u góry nic się nie dzieje:-p
tak w ogóle czytając Wasze posty i po obejrzeniu filmiku LENKA akrobata (boski:-D) dochodzę do wniosku, że mój Syn to totalna łamaga i leniuch:szok::baffled:;-) owszem ładnie sam siedzi i to dość długo, ale zapomniał o obrotach a leżenie na brzuszku jest bee:-( dziś rozłożyłam puzzle (mamy z Kubusiem Puchatkiem zakupione w Biedronce:-p) i bierzemy się ostro za ćwiczenia:happy:

Do góry