reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Beaa - mam takie najzwyklejsze, za 15 zł bodajże kupiłam z literkami i cyferkami w środku, jest ich łącznie 36 puzzli.

reklama
Kurcze zaintrygowały mnie te puzzle, szczególnie, ze u nas na cały dom dywanów sztuk dwa:-) (jeden u małego, a jeden mały w saloniku (salonem -dużego pokoju nazwać nie wypada u nas:-p) pod dywanem czyli na reszcie jest golizna i takie puzzle to by była super sprawa:tak::tak:
Kurcze takie mnie dzisiaj targają wyrzuty sumienia; wczoraj wietrzyłam sypialnię i mały później zamykając okna, nie domknął okna w pobliżu łóżeczka Toni (a mamy tam veluxy) i okno bylo zamkniętę ale rozszczelnione i mała przez trochę spała przy takim oknie, niby nie wiało i M mnie uspakaja ale ja sobie wkręcam, że przez moją nieuwagę narażam dziecko na choroby:-:)-:)-(

No więc, po wizycie wygląda na to, że mutanta urodziłam:-p Razem z ostatnią jedynką, wbrew wszelkim normom i schematom, zaczynają iść górne dwójki i trójki:szok: Są już pod dziąsłami dobrze widoczne, dziasła całe czerwone i spuchnięte i pewnie w ciągu miesiąca wyjdą...mało tego pod dziąsłami u góry widać już także 4 i 5-tki...:no: no i stąd gorączka i ogólnie przegrane samopoczucie. Dostałyśmy efferalgan na zmianę z ibume i virbucolem i mamy przetrzymać - ciekawe jak?:-p
A ten niby liszaj to jednak zmiana alergiczna, prawdopodobnie to o czym pisała Pabla, czyli reakcja jednorazowa, spowodowana osłabieniem organizmu po chorobie i przez ząbkowanie - maść dostałyśmy i powinno samo zejść, bo czynnika który na pewno tę alergię spowodował nie sposób ustalić.

Tosika, mam pytanko, czy Ty ten orajel znalazłas w Olsztynie? bo we Wrocku obdzwoniłam wszystkie apteki, nie ma nigdzie, a przy takiej nawałnicy zęboli, to nawet sachol nie bardzo działa:baffled:

o matko Flora to ty niedługo ze schabowym sobie sama podadzisz:szok::szok::szok::szok::tak:
Matka ja Cię podziwiam bo jak czytam o Waszych nocach to nie wiem jak wy działacie w dzień.
Szacung
wiesz to jest dobry czas żeby dziecko na dzień z ojcem zostawić:-):-):-). Jestem pewna że skończą się domysły jak to możliwe że zmęczona jesteś po dniu z Florą.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Co więcej staniesz się dla niego Bohaterem:tak::tak:
Jezuu 4 i 5 no nie mogę, zdjęcie poproszę w stosownym czasie:-):tak:

Surv gratuluję małego gryzonia:-p moja wczoraj bez zębów jak mi złapała brodawkę, to myślałam, ze skonam:szok: No i całe szczęście, ze nic to poważnego z tym liszajkiem:tak:
Tosika, mam pytanko, czy Ty ten orajel znalazłas w Olsztynie? bo we Wrocku obdzwoniłam wszystkie apteki, nie ma nigdzie, a przy takiej nawałnicy zęboli, to nawet sachol nie bardzo działa:baffled:
M zaraz jedzie do centum handlowego (do naszego sk....u) i zaleci tam do apteki (bo tam zamawiałam) w poniedzialek nie było, a zresztą trafiłam na panią farmaceutkę przez duże F, która z wyższością spytała się mnie najpierw, czy tutaj zamawiałam :szok::szok::szok: (czy jak k*** wyglądam jakbym miala juz schizofremię???oczywiście zadałam jej te pytania ale pani Ważna stwierdzila, że pacjenci (???) się nie raz mylą) a później jak to się piszę (idiotka czy cuś??)
reasumując dam Tobie znać kochana za dwie godzinki, oki??

No to Florka będzie do roczku mieć pełne uzębienie:-) Surv - będziesz miała potem święty spokój z zębami.
U nas wciąż nawet małej, marnej jedyneczki nie widać:-(

Surv :szok::szok::szok::szok::szok:tyle zebów:szok::szok::-Du nas narazie echo w buzi:dry:
tez się o ten żel pytałąm u mnie w aptece narazie Pani ma dzwonić:dry:
Melduję że wczoraj znowy było siku do nicnika:tak::tak::tak::tak:My nocnik dostaliśmy jest zwykły grający ale chyba tą melodyjkę za niedługo usunę, bo jak mały zrobi siku to gra to non stop i ja szału dostanę:dry::dry:

No prosze, Florka niebawem bedzie miala buzie pelna zebow i nawet skorki od chleba nie beda jej straszne. Zeby ida hurtowo, co moze jest i lepsze.
U nas jeszcze nic nie widac:no:.

reklama
Do góry