reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

reklama
Kochane, dzisiaj obudziłam się z niesamowitą ochotą na gotowane udko z kurczaczka. poleciałam do sklepu, nastawiłam, jest już gotowe. I... czy któraś ma ochotę, bo ja już nieee:zawstydzona/y:, chyba nie wytrzymam:wściekła/y:.

Oj pierw wielki apetyt na coś a potem jego brak, niestety ale również mnie to prześladuje :-)
I zaczęły mnie piersi boleć, teraz wiem co to za ból bo nigdy tego nie doświadczyłam :-(

mi dokucza ostatnio bezsenność! ciężko jest mi zasnąć a potem budzę się w nocy i powtórka z rozrywki... i chodzę cały czas zmęczona :(
A jeśli chodzi o ból piersi to też miałam strasznie wrażliwe piersi ale teraz troszkę mi przeszło :)

Ha ha ha chciałam to mam. Cycuchy mnie bolą okropnie.. Zwłaszcza ten wiekszy ;-)
M się smiał , ze pora zbierac wkladki laktacyjne dla mnie , bo zmieniałam je czesciej niz dziecku pampersy;-)kiedys biedny M przytulił mnie nagusieńkąa piers dziwnie sie zawinęła a on dostał swieza porcje mleka prosto w nos:-D

No i znowu :-) Pierw wielka chęć na chipsy orzechowe, zwlekłam się z łóżka, postałam w dużej kolejce, przyszłam do domu, zjadłam dwie bułki a chipsy jakoś leżą w szafce :-) Przynajmniej jest wesoło

mycha79
user-offline.png
wiem co to znaczy bo robię tak samo.Każda wizyta w toalecie to stres.U mnie zawsze był kolorowy papier a teraz musi być biały.Tak to juz z nami jest,że fiksujemy.
Pozdrawiam Wszystkich.

reklama
Kamisia, MamiDo-to ja mam to samo z tym jedzeniem. Wczoraj nagle zachcialo mi sie sledzia, ale po prostu obled jakis, nie moglam przestac myslec o sledziach, w Gdyni tego bylo pelno a tutaj gdzie mieszkam niestety...przypomnialo mi sie nagle ze jest jeden niemiecki sklep w ktorym moga miec sledzie. wsiadam w samochod, jade tam (spory kawalek), kupuje matiasy w oleju z jablkami z baltyku i jeszcze sledzie w puszcze w pomidorach, dojezdzam do domu, wyciagam siaty ... patrze na te sledzie i malo co sie nie skonczylo spawem... moj maz myslalam ze padnie ze smiechu...

Do góry