reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Ewa Gabinia super zdjęcia :tak: Brzuchole świetne!

U mnie coś jak u Gabini ;) a najlepiej wieczorem, rano to jeszcze słabo widać a wieczorem jest całkiem spory. Potwierdzam, że w kolejnych ciązach jest szybciej widoczny. Ja się już w zwykłe dżinsy nie dopinam... 1,5 kg na plusie...obwodu brzuszyska nie mierzę, bo nie chcę się załamywać ..

Gabina piękna fasolka. Ja mam wizytę 25.01 mam nadzieję, że tez zobaczę takie piękne maleństwo.

Dziewczyny super macie te brzuszki. Ja mam sporo tłuszczyku więc chyba tak szybko nie zobaczę różnicy

reklama
Gabina piekna fasolka;) super zdjecie;)

moska nie martw się ja tez mam troszkę tłuszczyku i wogole nic nie widać jeszcze...tzn jak wciągnę tłuszczyk to jest taki śliczny brzusio mały..;) ja dziś u lekarza byłam a tam same duże brzuszki siedziały ...;) ja tez chce już mieć duży;):) hihih

Do góry