reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

uuuuu, gabinia, bolalo chyba? Maly sladu miec nie bedzie to tak nie dziala :-) ale Tobie moze zostac. Dobrze, ze to niewielkie i jak pozniej sie skora skurczy to po tym tez prawie sladu nie bedzie!

reklama
A85 slicznie wygladasz i brzusio cudny!

GABINIA ojejku, ale dzidzia raczej nic mnie nie bedzie, choc tez znam taka teorie ze jak sie czlowiek uderzy gdzies to w tym miejscu dzidzius bedzie mial tzw "myszke", ja mam na lydce i moja mama twierdzi ze to wlasnie bo ona w ciazy...ale to chyba zabobon:eek:

chyba zabobon :-D :-D Bo Li miałaby ślad od pasów na brzuchu- miałam kolizję w ciąży :-D :-D

edit. też mi kolizja hahaha, mój samochód został zaliczony do tych 'skasowanych' hahaha:-D

Ostatnia edycja:
gabinia bidulka \, pewnie bolalo, ale spokojnie zagoi sie i prawie nie bedzie widac

ja tez slyszalam otych myszkach, mam nadzieje ze to sie nie sprawdza, bo moja mala miala by nad pepkiem - mialam jakis czas temu maly wypadek w "kawiarni"dostalam klamka w brzuch oj bolalooooo

uwaga mam już fotki:-)

5.jpg7.jpg17.jpg18.jpg23.jpg8.jpg20.jpg

reklama
Do góry