reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Atan wyglądasz pięknie :-)

to ja też wstawiam zdjęcie
Sylwester 2011 - na progu 31tc
Zobacz załącznik 421408
ja - obszerna 80 kg/ 160 cm i mój "wypasiony" mąż 53 kg/ 170 cm :-D

Fantastycznie! Przepiękny po prostu w tej kreacji.
I w sumie coś jakby ja z M - tyle że on 180 cm i około 60kg. ;-)

dla porównania pierwsze z 18 tyg drugie z 20 a trzecie 23 tydzień czwarte tydzień 25 ,28 tydz i 30 tydzień
Zobacz załącznik 421474

i od frontu 20 i 23 tydzień ,i 25 tydz i 28 tydzień , i 30 tydzień
Zobacz załącznik 421475

No, Mini nie ma już mini brzuszka, ale trudno zastosować określenie duży :-) I tak piękny.

a niewiem jak amelka mi urody nie zabiera ;-) <skromniś> a wlosy tylko umyte i wysuszone bez ukladania ;-) a nogi troszke spuchly a tak to si ;-) a kg mam 98 kg a mialam 87 wiec troche ich jest..

Na tej samej podstawie dużo osób obstawia u mnie chlopca, bo cera poprawiła mi się, że sama z podziwu wyjść nie mogę, ale ja tam mam nadzieję, że nie "zawiodą" inne "znaki" ;-):-D

pokaze moj ale zdecydowanie wiecej widac na zywo roznicy:-)...25 i pol i prawie 28tydz
Zobacz załącznik 421583Zobacz załącznik 421584

No też piękne brzuszki :tak: Raczej z tych mniejszych, ale widać wyraźnie że po swojemu rosną ;-) Pięknie kobietki.

reklama
dziewczyny super wygladacie wszystkie. a swoja droga ja teraz wyglądam przy swoim męzu tak jakbym go objadała :-D:-D:-D:-D:-D co biorac pod uwagę np. wczorajszy dzien wcale nie jest takie nieprawdziwe:oo:

Ostatnia edycja:
Woow...ale sie posypało :-)
Atan masz juz co nosić :-) Podobnie jak ja.. ale to samo szczescie do dźwigania ;-)
Perelandra PIĘKNY BRZUSIO!!!!!!! A tam sie przejmujesz, ja od dawien dawna cięża i wieksza od mojego M , a w sumie do drobnych nie należy :sorry:
Mini gdzie ty tam taka duza dzidzie nosisz ja nie wiem, ale tylko mozna pozazdroscic jak Ci lzej jak niektorym nam..eh ;-)
MaMi to samo, ale najwazniejsze ze proporcjonalny do całej ciebie :tak: Wkoncu wyobrazic sobie taka drobine z brzucholem jak mój?! No raczej nie :-D Rownowaga w naturze musi byc zachowana ;-)
Monika piękny i zgrabny!

A dobra to se wrzuce tak symbolicznie bo samego brzucha nie robilam ostatnio..
Trzy cyfry na liczniku mozna sie zalamac.
Świątecznie i skromnie domowo-sylwestrowo

IMAG0314.jpgDSCF0097.jpgDSCF0090.jpg

reklama
Do góry