reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
No to zaczynam :-)

To ja pierwsza odważna po świętach :-D

Zobacz załącznik 419832
Inamorate chudzinko Ty jedna - ja nie wiem nawet grama cellulitu - u mnie to można go wycinać i na olej przerabiać :-D Pięknie ten Twój brzuszek wygląda :-)

Tunia zawiązać kokardę na brzuchu i pod choinką się położyć :-):-) i tak do Wielkanocy a co ciężarnej można niech M tylko jedzonko donosi :-):-):-) chyba troszkę stopa na rośniecię włączyłaś ale jest czas - zaraz ruszysz :-):-):-)

Wow... jak na 27 tc to porządny ten Twój brzuszek :-) ja bym ze 32 dała - Ty szczuplutka a on już tak do przodu wyrwał :-):-):-) bardzo ładny :-):-)

Bardzo ładny poświąteczny brzuszek :-)
śliczne brzuszki dziewczynki każdy inny, każdy piękny i ja dziś z Marcelkiem pokazujemy się w skończonym 30tc,
brzuszek nie jest przejedzony bo się w święta nabawiłam jakiejś wirusówki i wymiotowałam i nie zjadłam tylu pysznych przysmaków, ale już czujemy się dobrze

Zobacz załącznik 419945Zobacz załącznik 419946Zobacz załącznik 419947

Anula super :-):-):-):-) widać, że duży Marcelek w śrdodku urzęduje :-):-)
A tu słonica w całej okazałości:-D
Zobacz załącznik 420040

Tuniaaaaa słonicy nie widziałaś :-):-):-) Kwitnąco Kobietko wyglądasz :-):-):-)
to ja 24 grudzien zjdecie wyciete z rodzinnej fotki

Kasiurek widać, że fajna, świąteczna atmosfera być musiała :-):-):-) Bardzo ładnie wyglądasz :-)

Kasiurek no widac ze humorek w swieta dopisał
Atomowka taki okazały brzuszek i tylko 3 kg na plus.. niezle
Tunia brzunio Twoj taki rozlany i na buńce tez Ci sie przybrało, kanapowy "styl zycia" ???
innamorate gosiek, kadza anula tutaj to doklejone piłeczki no moze juz piłki ale ciałka jedrne i gładziutkie

ale brzuszkow sie wysypalo nam :-D:szok::-D
inamorate- ty to masz brzuch jak z czasopisma ;-) suuuuuuuper
tunia- powolutku ale idzie do przodu:-D bardzo fajny i swiateczny brzuszek, ja tam slonicy zadnej nie widze na tym foto:happy2:
gosiek- pierwszy wystajacy pepek :happy2: super brzusio bardzo zgrabny
kadza- bardzo fajny tenn twoj brzusio:tak::tak:
anula- jestem fanka twoje brzuszka!!! no i trzeba przyznac ze wrozyc z twojego brzucha latwo by bylo :sorry:
kasiurek- super fota :tak:super brzusio;-)

Wyglądacie przepięknie..A ja oficjalnie przestaje tu wrzucać foty, bo ścieme mi wciskali , ze tak łądnie wygladam ( jak to ciezarnej wiadomo) i wczorajsze fotki ostatnie na miescie z mama i siostra mi otworzyly oczy, MASAKRA :wściekła/y:

reklama
Do góry