reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
pięknie Gosia :) fajne wdzianko , ładnie figurę uwidacznia,
bo ja momentami wygladalam naprawde jak bomba w tej tunice hehehe
A teraz cos do śmiechu , fotka z dzisiaj :
to pójdzie do rodzinnego albumu :-D
33tydz.jpg

Fotki sliczne! Widze ze wszystkim sie na sesje zdjeciowe zebralo :D Tylko ja jak zwykle nie znosze jak mi zdjecia cykaja, jak zobaczylam zdjecia ze swiat to dolka zlapalam, taaaaaaaaaaaaaaaaka wielka szafa :(

a ja mężowi na święta sprawiłam wagę - taki żarcik :)) i teraz regularnie się ważę:) niestety po świętach nic nie przytyłam - cały czas zakres 73-74kg ...dobre to i złe , bo już chyba od 2 miesięcy waga w miejscu...to tak jakbym chudła jednak...

reklama
Soniu pieknie i brzuszek masz taki zgrabniutki, sluzy CI ta ciaza bardzo!
vikigus ja to tak od ponad miesiaca stoje z waga, no poza malymi wybrykami typu swieta, ale minely dwa dni i wrocilam do wagi, mama 6,7kg na plusie (w sumie od wagi sprzed ciazy to nawet 4,7kg), lekarz mowil ze to waga wporzadku, ale dziwi mnie bo moja mala juz ma 2400 a gdzie reszta??

Do góry