reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
Swietnie!
Ewa Krywosz
Rybnik
Ewa Krywosz
Rybnik
DOODA
wrześniowa mama :)
Dorota Proń (Nowak)
Bytom
Bytom
eli88
uwielbiam oglądac wasze fotki... a już najbardziej mnie cieszą zdjęcia na których my - wrześnióweczki jestesmy juz zaciążone, a jeszcze takie tego nieświadome tzn tylko przypuszczam, że nieświadome.. i że już zaciążone.. ale jak patrzę na zdjecie np dorotki dodane 31 grudnia i tak sobie myślę... jeśli to jest zdjęcie z tamtego okresu to smiesznie to teraz wygląda.. siedzi taka nieświadoma jeszcze niczego Dorotka
Ale spoko... ja też mam sporo fotek tego typu... i zawsze mi się humorek poprawia.. np jak byłam z przyjaciółką na super dyskotece.. bawiłyśmy się jak nigdy, szalałyśmy, a tam w brzuszku już sobie ktoś rósł
Ale spoko... ja też mam sporo fotek tego typu... i zawsze mi się humorek poprawia.. np jak byłam z przyjaciółką na super dyskotece.. bawiłyśmy się jak nigdy, szalałyśmy, a tam w brzuszku już sobie ktoś rósł
-inka
Eli rósł sobie i już się bawił :-).
A ja to Ewelina Jurasik, Bolesławiec, l.26
A ja to Ewelina Jurasik, Bolesławiec, l.26
E
Elunia1609
Gość
dziewczyny a może któraś z nas utworzyłaby fikcyjną klasę i tam wszystkie byśmy się zapisywały, było by łatwiej z przeglądaniem i zapraszaniem fajny sposób bo kiedyś będąc na forum ślubnym też taka klasa została utworzona i wszystkie byłyśmy w "jednym miejscu" co Wy na to??
reklama
henrietta5
super pomysł
Henrietta Kalinowska
Mysłowice
Henrietta Kalinowska
Mysłowice
Podziel się: