reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nagrobek dla dziecka

Vena tak mi przykro ze i Ciebie to spotkało dla Twej coreczki zapalm (*)....
ale sie ciesze ze Ci sie udało i masz przy sobie zdrowego dzidziusia.....Twój post to słowa nadzieii, wiary i fakt ze zawsze trzeba dazyc do tego celu....

Diana wierze ze Ci ciezko, mi tez serce sie kraja na sama mysl gdy jestem na cmentarzu i widze mnóstwo malutkich grobów....Oj podziwiam Cie ja bym nie byla wstanie zadnego pomnika zrobic.....rozpacz by mi nie pozwalala
Trzymaj sie

reklama
Gabrysiaa...... wiem ze ci ciezko Dlatego w takich chwilach najwazniejsze jest bys nie byla sama
Tule Cie i zycze duzoo sil bo beda Ci potrzebne:-(

My też w weekend zamawiamy pomniczek dla Julci
[*]
Będzie miała śliczny grobek z fioletowego kamienia...szkoda że to jedyne co możemy zrobić dla naszego Aniołeczka:(:(

Trzymaj się kochana - wiem jak Ci ciężko...
Naszego pomniczka jeszcze nie ma... w tym tygodniu ma być postawiony.
Będzie jasno różowy - chciałam biały, ale niestety ten zakład takiego nie sprowadza, a nie miałam jak wybrac sie do innego miasta(za mało czasu i brak samochodu - a grób córci jest 500 km od miejsca w którym mieszkam), teraz moja mama wszystkiego musi dopilnować, a ja za miesiąc przyjadę zobaczyć...
pozdrawiam

witajcie wierze wam jak wamjest cieżko bo mi tesz ja sama wybierałam nagrobek dla mojego kochanego aniołka tez mi cieszko z tym co sie stało mam do tej pory doła i załamanie jestem juz po pochowaniu mojego aniołka dopiero 2 tygodnie teraz odczuwam ze go nie mam

Beatko jeśli nie jest to dla Ciebie zbyt trudne. Napisz prosze co się stało.
I zapraszam Cię gorąco na wątek "ciąża po poronieniu" są tam naprawdę wspaniałe dziewczyny co straciły tak jak i Ty przedwcześnie swoje nienarodzone dzieci. Wcześniej czy później. Ale to bez znaczenia. Bo dla nas każda strata jest bardzo bolesna.
Nie bój się pisać o swoich przeżyciach bo każda z nas wie przez co przechodzisz. Wyrzuć to z siebie i zostań z Nami a napewno będzie Ci lepiej.

Dla Twojego Aniołka (*)(*)(*)

Nasz Krzyś ma na płycie wyryte "Tak Krótko Żyłem, a tak życ chciałem, Bóg tak chciał odejść musiałem..."

Ogólnie to wygląda tak:

Ś+P. Krzysio M.
05 . 03 . 2009 r. 39 t.c
"Tak Krótko Żyłem, a tak życ chciałem, Bóg tak chciał odejść musiałem..."

reklama
dziewczyny przypadkiem tu weszłam przeczytałam wszystkie wasze posty:-:)-:)-(
tak bardzo mi przykro :-:)-(
w moich modlitwach dołączę modlitwę za wasze aniołki....wieczny odpoczynek racz dać im Panie......
trzymajcie się kochane......
[*]

Do góry