reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nagły ból krzyża w 12tc

ola11415

Początkująca w BB
Cześć kobietki,
Wczoraj wieczorem złapał mnie ból krzyża taki ze nie mogłam się wyprostować, poszłam się wykapać i położyłam spać bo myślałam ze do rana mi przejdzie, ale gdy tylko położyłam się poczułam jak ten ból promieniuje mi na lewa stronę miednicy i nawet uda, później przestawało, dzisiaj rano boli tylko krzyż, ledwo chodzę wyprostowana bo się nie da, umówiłam się do lekarza dzisiaj ale martwię się.

reklama
Cześć kobietki,
Wczoraj wieczorem złapał mnie ból krzyża taki ze nie mogłam się wyprostować, poszłam się wykapać i położyłam spać bo myślałam ze do rana mi przejdzie, ale gdy tylko położyłam się poczułam jak ten ból promieniuje mi na lewa stronę miednicy i nawet uda, później przestawało, dzisiaj rano boli tylko krzyż, ledwo chodzę wyprostowana bo się nie da, umówiłam się do lekarza dzisiaj ale martwię się.
Też tak miałam że bolał krzyż i przez nogę promieniuje...samo przeszło zaczęłam pić magnez taki musujący i rzadko kiedy potem się pojawiło

Ja też tak miałam. Mi powiedzieli, że tak czasem jest w ciąży. Bolało i nie mogłam się wyprostować i chodzić ze dwa dni, później nagle przechodziło i za miesiąc nagle znowu pojawiało.

Jeśli ból promieniuje na nogę ( biodro, udo, czasami nawet niżej ) to może to być początek rwy kulszowej.
tak właśnie przypuszczam, szczególnie, że pracuje po 8h dziennie w pozycji siedzącej przy komputerze i nie mam aktywnego życia fizycznego, bo do niedawna dokuczały mi mdłości i wymioty i nie miałam na nic siły, wracałam z siedzenia w pracy na leżenie w domu.

Do góry