reklama
marza29
Fanka BB :)
polecam etiaxil-nie znam Anditral-chetnie wyprobuje:-)
mm&sm
Również z czystym sumieniem polecam ANTIDRAL (ok.18zł w aptece)
Szkoda tylko, że odkryłam go dopiero jak miałam ponad 21 lat i tyle czasu musiałam biegać w luźnych bluzach i swetrach Stosuję, go co kilka dni na noc
Boję się tylko czy napewno można go stosować podczas ciąży, a potem karmienia piersią?
Wiecie coś na ten temat?
Szkoda tylko, że odkryłam go dopiero jak miałam ponad 21 lat i tyle czasu musiałam biegać w luźnych bluzach i swetrach Stosuję, go co kilka dni na noc
Boję się tylko czy napewno można go stosować podczas ciąży, a potem karmienia piersią?
Wiecie coś na ten temat?
w ciazy i pozniej podczas karmieia piersia pot to mnie poprostu zalewal, mialam istne tornado hormonow i tak jak piszesz mm&sm ANTIDRAL rewelacja a i pytalam lekarza i ponoc mozna stosowac w czasie karmienia nie ma tam zadnych srodkow ktore moglyby zaszkodzic pozdrawiam:-)Również z czystym sumieniem polecam ANTIDRAL (ok.18zł w aptece)
Wiecie coś na ten temat?
marlena021
Etiaxil działa i polecam
S
SugarbabyLove
Gość
ja sie dołanczam do ponarzekań na pocenie.. od porodu poce sie jak szczur. w ciągu dnia nie tak mocno ale w nocy strasznie sie poce normalnie cała piżama mokra..
Wizaz stolicia
Początkująca w BB
Jeżeli towarzyszą np. gorączkowanie, czy inne objawy to koniecznie trzeba udać się do lekarza.
Ostatnia edycja:
reklama
Wizaz stolicia
Początkująca w BB
wystarczy dobry antyperspirant . ja używam taki w sztyfcie ;p nalezy przede wszystkim zmieniac antyperspirant co jakis czas ;p