reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nadciśnienie w ciąży....

Hej dziewczyny ☺ odssiezam temat☺

Jestem w 29tyg ciazy nadcisnienie mam jeszcze sprzed ciazy jestem caly czas na lekach . Szukam dziewczyn ktore juz rodzily czy rodzilyscie naturalnie czy przez cc . Dziekuje za odpowiedz.

A dziewczyny ktore sa nadal w ciazy jakie leki zazywacie itd Pozdrawiam

reklama
Witajcie. W ciazy skoczylo mi cisnienie. Gdzies w 11 tc zaczelam miec podniesione do 160 /100 lekarka wprowadzila mi depozyt. W pierwszej udanej ciazy cisnienie skoczylo mi w polowie 2 trym, w 37,0 tc zrobili mi cesarke wowczas rowniez bralam dopezyt, mlody urodzil sie zdrowy. .
Przestalam uzywac soli i zaczne pic sok z czarnej pozeczki tylko nie wiem ile go pic?
Po dopezycie cisnienie mi skacze od 105-160. Mam nadzieje ze sie stabilizuje

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witajcie. W ciazy skoczylo mi cisnienie. Gdzies w 11 tc zaczelam miec podniesione do 160 /100 lekarka wprowadzila mi depozyt. W pierwszej udanej ciazy cisnienie skoczylo mi w polowie 2 trym, w 37,0 tc zrobili mi cesarke wowczas rowniez bralam dopezyt, mlody urodzil sie zdrowy. .
Przestalam uzywac soli i zaczne pic sok z czarnej pozeczki tylko nie wiem ile go pic?
Po dopezycie cisnienie mi skacze od 105-160. Mam nadzieje ze sie stabilizuje

W ktorym jestes teraz tyg? I po ile sztuk bierzesz dopegytow? Dzieki za odp ☺

Ja nie biore acardu mam tylko zastrzyki ale dopegytu na poczatku bralam 5 dziennie teraz juz 7 i jeszcze jakies jedne po 2 tabletki dziennie. Do 6 sztuk dopegytu mozna brac a cisnienie tez masz spore wiec powinni Ci zwiekszyc. W ktorym jestes tygodniu? Ja we wtorek 34 zaczynam.

Na ciśnienie polecany jest sok z aronii 100% po 30ml 3 razy dziennie. To oczywiście jako dodatkowy domowy sposób :)

Tak :) musisz się zorientować w różnych aptekach ceny od 12 do 20 zł w zależności od firmy. A schodzi szybko ale warto go pić :)

Asia przepraszam ze tak pozno pisze. Zmieniam lekarza zrobie co mi bedzie kazal. Jestem w 16 tc wiec przede mną jeszcze troche. Byle jak mi wyszlo zagrozenie rzucawka 1:4 z badan prenatalnych. Wiec zrobie co tylko mogę.
Murasaki kupie ten sok z aronii i bede pic. Zrobie co sie da zeby bylo dobrze.

reklama