Cześć, co polecacie na uspokojenie w bardzo nerwowym czasie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależyCześć, co polecacie na uspokojenie w bardzo nerwowym czasie?
Chciałam coś bez recepty, delikatnego. Sugerujesz że lepiej iść do psychiatry?To zależy
Najlepiej kontakt z lekarzem, który Ci coś dobierze.
Nawet do rodzinnego na początek. My tu nic o Tobie nie wiemy. Czy jesteś w ciązy, czy karmisz, czy jesteś staraczką, czy to na chwile czy na dłużej, to lekarz powinien wszystko ustalić i powiedzieć Ci, co jest dla Ciebie najlepsze.Chciałam coś bez recepty, delikatnego. Sugerujesz że lepiej iść do psychiatry?
No to tym bardziej do lekarza albo pogadać z psychologiem. Mnie czasami takie jednorazowe pogadanie nawet pomaga.Nie jestem w ciąży, nie karmię, nie planuję na obecną chwilę Dziecka, mam dużo stresu bo moje Dziecko idzie do przedszkola a ja nowej pracy, to sprawia że nie potrafię ostatnio funkcjonować, boję się nadchodzących zmian.