reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Możliwość ciąży

Proszę o pomoc. Moje cykle trwają 21 dni ale ostatni był 27 i nie wiem jak liczyć dni płodne. Stosunek bez zabezpieczenia z wytryskiem był w 7 dniu cyklu. Dziś wykonałam test ciazowy i czy mam zwidy czy udało się i widać delikatna kreseczkę świadcząca o wczesnej ciąży? Kilka dni temu miałam biegunkę i bóle w podbrzuszu, jajników. [GROUP][/GROUP]

Załączniki

• D84AD4C7-728F-4A38-B295-626244D4C5A5.jpeg
    D84AD4C7-728F-4A38-B295-626244D4C5A5.jpeg
    978,5 KB · Wyświetleń: 563
reklama
Proszę o pomoc. Moje cykle trwają 21 dni ale ostatni był 27 i nie wiem jak liczyć dni płodne. Stosunek bez zabezpieczenia z wytryskiem był w 7 dniu cyklu. Dziś wykonałam test ciazowy i czy mam zwidy czy udało się i widać delikatna kreseczkę świadcząca o wczesnej ciąży? Kilka dni temu miałam biegunkę i bóle w podbrzuszu, jajników. [GROUP][/GROUP]

Na zdjęciu nic nie widać. Test negatywny. Objawy na pewno nie są ciążowe - by były związane z ciążą potrzebny jest wyższy poziom hcg - gdybyś miała wysoki kilka dni temu, teraz powinna być na teście już porządna kreska

reklama
Tak w zasadzie to powtarzałam bo w piątek wyszedł mi taki, dlatego chciałam zobaczyc dziś czy kreseczka będzie wyraźniejsza ale dziś zobaczyłam totalny zanik. Mimo iż z innej firmy wydaje mi się ze musiały to być kreski fabryczne. Choć zastanawiam się nad pójściem na badania z krwi.

Załączniki

• CAA9181E-EA5F-4FB5-A9B5-73FA44307AFF.jpeg
    CAA9181E-EA5F-4FB5-A9B5-73FA44307AFF.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 192
Do góry