reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

możliwa ciąża?

cześć
24 stycznia, około 4/5 dni przed owulacja uprawiałam seks z chłopakiem. waginalny był z gumką, zawsze się zabezpieczamy natomiast analny uprawialiśmy bez i doszedł w środku, wytarlam się i starałam się tego pozbyć ze środka by nic nie wpływało, po tym poszliśmy spać natomiast rano na udach spłynęło mi coś jakby rozwodniona sperma, taka biała metna woda. od tej pory panikuje ze moge byc w ciąży, mam wrażenie że moje piersi są większe, pojawiło się kilka żyłek a nawet rozstęp. okres mam dostać za około 2/3 dni natomiast aktualnie nie czuje żadnych skurczy ani bólu pleców co zawsze mi mocno doskwiera. w ostatnich dniach je czułam, nawet kilka takich mocnych ukłuć w dolnym brzuchu, natomiast teraz nic. mój śluz na chwilę obecną jest biały, powiedziałabym że gęsty ale miał też kilka grudek. jak włożę palca to jest też dosyć ciasno i miękko w środku. byłam też bardzo zmęczona i ciągle śpiąca kilka dni po stosunku. stresuje sie ze mogłam wpaść z chłopakiem, czy to możliwe że zaszłam w ciążę skoro rano mi spłynęło coś po udach? testu jeszcze nie robiłam bo jestem przerażona, proszę o odpowiedź

reklama
cześć
24 stycznia, około 4/5 dni przed owulacja uprawiałam seks z chłopakiem. waginalny był z gumką, zawsze się zabezpieczamy natomiast analny uprawialiśmy bez i doszedł w środku, wytarlam się i starałam się tego pozbyć ze środka by nic nie wpływało, po tym poszliśmy spać natomiast rano na udach spłynęło mi coś jakby rozwodniona sperma, taka biała metna woda. od tej pory panikuje ze moge byc w ciąży, mam wrażenie że moje piersi są większe, pojawiło się kilka żyłek a nawet rozstęp. okres mam dostać za około 2/3 dni natomiast aktualnie nie czuje żadnych skurczy ani bólu pleców co zawsze mi mocno doskwiera. w ostatnich dniach je czułam, nawet kilka takich mocnych ukłuć w dolnym brzuchu, natomiast teraz nic. mój śluz na chwilę obecną jest biały, powiedziałabym że gęsty ale miał też kilka grudek. jak włożę palca to jest też dosyć ciasno i miękko w środku. byłam też bardzo zmęczona i ciągle śpiąca kilka dni po stosunku. stresuje sie ze mogłam wpaść z chłopakiem, czy to możliwe że zaszłam w ciążę skoro rano mi spłynęło coś po udach? testu jeszcze nie robiłam bo jestem przerażona, proszę o odpowiedź
dodam również że czułam napady gorąca w okolicach owulacji, nie wiem czy to normalne dla mnie bo nie zwróciłam uwagi na to w poprzednich cyklach

Jeśli masz w wydzielinie grudki to jakaś infekcja może być.
Do sexu analnego trzeba się ...zabezpieczać .
Chcesz się nabawic bakterii etc to proszę.
Ciąży z tego nie będzie ewentualnie
Grzybica lub zapalenie bakteryjne

reklama
Do góry