Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bardzo wiem, co cię zastanawia. Ten test owulacyjny jest negatywny, nie wskazuje na owulację. I tak jak wyżej jest napisane, testy owu musisz robić cały cykl, żeby wyłapać pikHej , mam taką zagadkę na burze mózgów. Seks z mężem w 5 dniu cyklu z wtryskiem w pochwe . Od 6 dnia cyklu aż do dziś (13 dzień cyklu ) bol podbrzusza ,napiecie w podbrzuszu , bol jajnika ,ciągnięcie po bokach szyjka macicy bardzo wysoko . W 11 i 12 dniu dodatkowo kłucie w sutkach , piersiach . Zrobiłam w 13 dniu cyklu test owulacyjny . Dodaję zdjecie . Przyznam że to mój pierwszy test owulacyjny . Jest możliwa ciaza ? Cykle miedzy 29 a 33 Zobacz załącznik 1580834Zobacz załącznik 1580835
Cały czas myślałam że gdy doszło do zaplodnienia ten owulacyjny będzie pokazywał jedna kreskę. Może i głupie te pytania ale dziś zrobiłam pierwszy raz ten test mimo że mam 10 letnie dziecko czytałam na angielskich stronach że sperma może wywołać owulacje wcześniej.Nie bardzo wiem, co cię zastanawia. Ten test owulacyjny jest negatywny, nie wskazuje na owulację. I tak jak wyżej jest napisane, testy owu musisz robić cały cykl, żeby wyłapać pik
Test owulacyjny nie służy do wykrycia ciąży tylko, jak nazwa wskazuje, owulacjiCały czas myślałam że gdy doszło do zaplodnienia ten owulacyjny będzie pokazywał jedna kreskę. Może i głupie te pytania ale dziś zrobiłam pierwszy raz ten test mimo że mam 10 letnie dziecko czytałam na angielskich stronach że sperma może wywołać owulacje wcześniej.
Hahaha też się zgubiłaś na forum ale miejsce faktycznie ładneKocham miejsce w którym mieszkam