reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Morfologia krwi 6msc niemowlaka

Miasto
Kielce
Witam, czy ktos pomoże mi w odczycie morfologii krwi u 6miesiecznej córki. Niestety dzisiaj nasz pediatra nie przyjmuje, dopiero we wtorek :( normy chyba podane sa dla dorosłych.
Badanie robiliśmy na zlecenie pani doktor bo pojawiła się dwa razy w kupce krew ze sluzem. Corka też mało przybrała na wadze, bo przez 6-tygodni 300g przybyło na wadze. Dodatkowe robimy posiew kału ale na wyniki trzeba czekać 7 dni. Bardzo sie martwie. Czy wyniki sa niepokojące?
Pediatra kazala odstawic nabiał i jajka ( karmie piersią) krew sie juz nie powtórzyła. Ogólnie moja córcia jest pogodnym dzieckiem, nie płacze, wiec nic ja nie boli.
Nie wiem czy na wyniki krwi mógło wpłynąć zabkowanie? W srode pojawił sie pierwszy ząbek a dzisiaj rano drugi.
Czy ktoś pomoże?

reklama
IMG_20170412_202936.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
IMG_20170412_202958.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

Załączniki

• IMG_20170412_202936.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    IMG_20170412_202936.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    29 KB · Wyświetleń: 10 934
  • IMG_20170412_202958.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    IMG_20170412_202958.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    24,1 KB · Wyświetleń: 3 579
Moim zdaniem powinnas poczekac na opinie fachowca. Badania dzieci trzeba umiec analizowac. Na forum jeszcze ktos cie wprowadzi w blad

Wyniki musi przeanalizować lekarz. Sam wyniki morfologii bez reszty objawów nie podpowie za dużo. Moim zdaniem córeczka może mieć skazę białkową. U nas tez tak było po mm, lekarka kazała odstawić mm i tylko pierś.
Edit: przy skazie chodzi w większości przypadkach o produkty mleczne a nie o jajka czy o drób.

Do góry