reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

pysia też tak mam :-) a moja lista imion zakazanych jest dłuuuga...właściwie to zostały mi już tylko współczesne albo takie których nie noszą znajome mi osoby :-)
A Oskar?

reklama
Tak Marta to bardzooooooo fajne imię :tak:

Znajoma ma tak na imię. Jest fajną, zorganizowaną osobą, odpowiedzialna, ale umie się też rozerwać.
Odradzono mi natomiast imię Gabrysia - koleżanka dała tak córce na imię i wyrósł straszny urwis, heheehe
Na potwierdzenie powiedziała, że jej znajomy też tak nazwał małą i też z niej rośnie mały drań ;D
Pewnie, że nie ma co do końca wierzyć w takie rzeczy, ale może coś w tym jest...?

Mój Leszek wyszukał imię dla dziewczynki mianowicie Michalina-hmmm nie wiem musze pomysleć czy mi się podoba,ale Stella super kurcze podpowiem Leszkowi :angry:

ladne Michalina tylko wlasnie u wa problem z wymowa moze byc , a raczej z nazwa jak marka opon ;-)

mnie juz chyba cos bije na łeb bo podoba mi sie imie Stefan :szok::szok:
u mnie nadal królują: Artur, Alan i Stefan

Alan odpada u mnie , bo zle mi sie kojarzy
ale Artur uwielbiam !! super faceci sa :)) no i nie oklepne jakos bardzo
Stefan tez fajne :)

to może zmieńmy nazwę wątku Moje bebe nie będzie mieć na imię :-D

hehe chyba tak by bylo latwiej :)

Artur to takie mocne,władcze imie:) mojemu sie nie podoba,ale kurka ja bedę rodzić to ja wybieram:p

dopki nie znalam płci dziecka..to mialam pomysłów mnóstwo..a teraz pustka..Blanke znalazlam podoba mi sie Maciej wczoraj wyskoczył z Zosieńką..nie wiem babcia ma tak na imie i jakos mi dziwnie..A cały czas mówiłam Liwia..a teraz jakoś nie jestem przekonana..

U mnie też do 8 miesiąca córka miała być Irminką a potem nagle została Milenką więc nie ma co się spinać pewnie niektórym z nas jeszcze kilka razy się odmieni ;-)

Ja nadal trzymam twardo zdanie że będzie Oliwier... nawet jak mówię o dziecku to jakoś tak mi samo wychodzi że "Oliwierek coś tam,coś tam..." ale pewnie jak będziemy znali płeć na 100% to się zmieni :-)

reklama
Do góry