Jestem z moim partnerem 6 miesięcy i jestem w ciąży , na początku znajomości i związku był bardzo troskliwy miły dbał o mnie obsypywał mnie różami i prezentami .
Po 4 miesiącach wiele się zmieniło ma jakieś swoje humory często mnie olewa woli pograc na laptopie lub oglądać walki MMA .
Gdy dowiedzieliśmy się o ciąży był szczęśliwy , potem znów mu przeszło .
Na badaniach prenatalnych bardzo się cieszył ponieważ wtedy zobaczył pierwszy raz dziecko.
Ale radość szybko przerodziła się w obojętność ..
Moj chłopak ogląda się także za innymi kobietami co mnie bardzo złości ..
Wpadam w kompleksy czy coś ze mną jest nie tak? , może za dużo od niego wymagam ??.
Prosze pomóżcie mi , bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć , a może on tego dziecka nie chce i żaluje bo już raz tak przeczytałam jak pisał do koleżanki ...
Po 4 miesiącach wiele się zmieniło ma jakieś swoje humory często mnie olewa woli pograc na laptopie lub oglądać walki MMA .
Gdy dowiedzieliśmy się o ciąży był szczęśliwy , potem znów mu przeszło .
Na badaniach prenatalnych bardzo się cieszył ponieważ wtedy zobaczył pierwszy raz dziecko.
Ale radość szybko przerodziła się w obojętność ..
Moj chłopak ogląda się także za innymi kobietami co mnie bardzo złości ..
Wpadam w kompleksy czy coś ze mną jest nie tak? , może za dużo od niego wymagam ??.
Prosze pomóżcie mi , bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć , a może on tego dziecka nie chce i żaluje bo już raz tak przeczytałam jak pisał do koleżanki ...