reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

reklama
Ach spodnie są trochę ciasne i trochę krótkie :-(
I co teraz skoro już mi się je ciężko wkłada na tyłek.....

Mój mąż to mnie chyba zabije, ledwo się zgodził na te spodnie a tu taka niespodzianka...

Któraś z Was pisała, że jak co to odkupi je ode mnie ale nie pamiętam która....:wściekła/y:

przeważnie wszędzie tak jest ze jak nowa kolekcja to piekielnie drogie,a wchodzi nowa,robią wyprz i ceny są do przyjęcia:)Przypomniało mi się jak patrzyłam w Promod-zie jeansy.No superaśne były kosztowały 250 zl.....a jedna para byla przeceniona na 49zł(i to mój rozmiar)-dlatego ze poszły na szwie-przy suwaku.I ja głupia ich nie wziełam,powiedziałam m i pojechaliśmy po nie ,ale juz ich nie bylo były tylko te po 250 zł(a wystarczyło przeszyć na maszynie).Mąż mi tylko powiedział na drugi raz bierz!!!
Do tej pory jak wspominam to mi szkoda.

Claudia-napisz może na ogólnym która była chętna.??

Claudia no to super ze już sprzedane-ja niestety nawet jak bym chciała to odpadam bo nosze teraz 40.A i moje nogi są długaśne i zeby nie mieć jak to się mówi''wody w piwnicy''zawsze mierzę dł.nogawki od kroku.

Ja kupuję dużo rzeczy na allegro i na początku też zdarzyło mi się źle kupić...
Teraz już wiem, że trzeba mierzyć ciuszek podobny do tego kupowanego a nie siebie :)
Poza tym niektóre rzeczy się naddają a inne nie i takich już nie kupuję, bo niektóre musiałam wydać siostrze...

reklama
Ja nie odważyłam się jeszcze zakupić jakichkolwiek ubrań przez allegro, właśnie dlatego, żeby uniknąć jakiegokolwiek rozczarowania:) Wole jednak przymierzyć w sklepie i zobaczyć, jak w tym wyglądam:)

Do góry