reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

ja wyciągłam z szafy mój zeszłoroczny płaszczyk. Ma rozmiar 42 i będę guziki przeszywać żeby go poszerzyć. Normalnie noszę 38. A w zeszłym roku go zwężałam :-D
Fajnie by było jakbym w niego weszła z brzuchem, na razie mam go dobry i jeszcze ciut luźny :-D

reklama
Zielona- obiecałam, że wkleje fotkę sukienki, którą kupiłam sobie. W niej mam zamiar pójść na wesele. Coś mi krzywo wyszły ;)

IMG20100915_001.jpgJeszcze jedna fotka.

Załączniki

• IMG20100915_002.jpg
    IMG20100915_002.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też sobie dziś kupiłam sukieneczkę - w moich ulubionych kolorach. I choć wcale nie wybieram się nigdzie, więc teoretycznie nie była mi potrzebna - to bardzo mi się podobała i już, bo ja się kocham w kieckach i spódnicach :) Pomalowałam paznokcie na wściekle czerwony kolor i zjadłam kawał ulubionego ciastka do kawy :) Jestem zadowolona i zrelaksowana :)

Naprawdę trafiła się okazja:) I to w zwykłym sklepie:) Pojechałam do mnie do domu i tam były takie przeceny:) Gdyby była jeszcze taka, to może bym Ci zakupiła:) Ale wzięłam ostatnia:(

reklama
czasem uda się coś upolować za niezła cenę:)

A te ceny normalne czasem przyprawiają o zawrót głowy::)
Kiedyś spodobała mi się bluzka z krótkim rękawkiem w terranovie,no ale 110zł.....miałam ją brać,ale stwierdziłam ze jeszcze nie zgłupiałam i za tyle to nie kupię jej,nawet moja mama stwierdzła ze wróci się po nią i mi kupi.....Powiedziałam ze nie i z bólem serca pojechałyśmy do domku.Po 2 tygodniach pojechalam znow do terranovy...była przecena i kupiłam ją za 29zł..........ha ha.Więc zdrowy rozsądek czasem popłaca(4 bluzki a nie jedna to rozumiem)

Ostatnia edycja:
Do góry