reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Dziewczyny powklejajcie fotki swoich tunik sukienek, bo ja jeszcze niczego dla siebie nie znalazłam na wesele, z góry dziekuję :)

Ja na wesele, które było tydzień temu kupiłam sukienkę w sklepie ciążowym preggi. Polecam ten sklep, bo jeżeli chodzi o sukienki na wesela to nie jest aż tak drogi. Niestety z racji tego, że byłam świadkową musiałam wyglądać typowo weselnie (bawełniana tunika nie wchodziła w grę.

reklama
zgadzam się, że na ciuchach można znaleźć perełki. Ja wyszukałam jeansy ciążowe mamalicious za całe 10,50:) obkupuje się też na allegro tam też można wyszukać fajne okazje.

zgadzam się, że na ciuchach można znaleźć perełki. Ja wyszukałam jeansy ciążowe mamalicious za całe 10,50:) obkupuje się też na allegro tam też można wyszukać fajne okazje.

Zazdroszczę wam ciucholandów z wyposażeniem dla ciężarówek. U nas jakoś nie mogę znaleźć nic dla siebie. Dla dzidziusiów owszem jest tego pełno, ale dla ciężarówek to prawie wcale...

Ja na wesele z racj tego ze nie dosc ze daleko mamy to i pozno ...Postanowiłam i kupiłam eleganckie ciazowe spodnie i bluzeczke tunike z krotkim rekawkiem i do tego buciki na malym obcasie

Kurczę ja się zastanawiam co z moimi spodniami. Pieniądze przelałam w ten sam dzień co wygrałam aukcję, czyli w czwartek.
Do tej pory nie dostałam wiadomości, że kasa dotarła....
Szczerze mówiąc już trzeci raz mam problem z allegro, bo w opcji "płacę przez allegro" zawsze tak długo przelew dochodzi.
Oby wszystko grało. Zawsze to 25 zł i liczę na te spodnie ....... :-(

Kurczę ja się zastanawiam co z moimi spodniami. Pieniądze przelałam w ten sam dzień co wygrałam aukcję, czyli w czwartek.
Do tej pory nie dostałam wiadomości, że kasa dotarła....
Szczerze mówiąc już trzeci raz mam problem z allegro, bo w opcji "płacę przez allegro" zawsze tak długo przelew dochodzi.
Oby wszystko grało. Zawsze to 25 zł i liczę na te spodnie ....... :-(

Ja też jak zawsze korzystałam z opcji "płacę przez allegro" przelew szedł dobrych kilka dni. Ale nauczyłam się juz postępować w takich sytuacjach: po 2 dniach od przelewu dzwonię lub piszę meila o potwierdzenie otrzymania pieniążków. Oni oczywiście odpisują mi, że jeszcze ich nie otrzymali, więc wysyłam im na meila scan potwierdzający dokonania przelewu. Wtedy nie czekają na pieniążki, tylko wysyłają towar od razu, bo mają potwierdzenie. Spróbuj tak zrobić, może wyślą ci spodnie przed otrzymaniem pieniędzy.

dziewczynki tpo zalezy od sprzedajacego, ja wplace przez PzA a na drugi dzien mam paczke, a inny czeka az wyplaci, potem czeka jak mu wplynie na jego konto i zazwyczaj do 2 dni wysyla kkiedy on ma zaksiegowane- spokojnie nic sie nie denerwujcie!! ja czekam juz ponad tydzien na paczke! zakupilismy zarowki energooszczedne philipsa za 3,50 a w sklepie 20 pare zlotych;) wiec od razu wzielismy 6szt a przesylka 13zl..

czasem jeszcze nie napiszą maila ze kasa przyszla i towar wysłany tylko listonosz przynosi:-) mi kiedyś od zapłacenia do przyslania mineło 1,5 tygodnia.A jakoś teraz jak coś licytuję to wolą zwykły przelew-nie PzA,bo dłużej i m kaska idzie a jak rano w banku wpłacę to po poludniu kase juz mają.Piszę ze im wpłacilam i już powinny pieniążki u nich być.:happy:

czasem jeszcze nie napiszą maila ze kasa przyszla i towar wysłany tylko listonosz przynosi:-) mi kiedyś od zapłacenia do przyslania mineło 1,5 tygodnia.A jakoś teraz jak coś licytuję to wolą zwykły przelew-nie PzA,bo dłużej i m kaska idzie a jak rano w banku wpłacę to po poludniu kase juz mają.Piszę ze im wpłacilam i już powinny pieniążki u nich być.:happy:

No, tu akurat można było tylko przez PzA innej opcji przelewu nie było. Ja osobiście tego nie cierpię.Pozostaje tylko czekać

reklama
dziewczynki tpo zalezy od sprzedajacego, ja wplace przez PzA a na drugi dzien mam paczke, a inny czeka az wyplaci, potem czeka jak mu wplynie na jego konto i zazwyczaj do 2 dni wysyla kkiedy on ma zaksiegowane- spokojnie nic sie nie denerwujcie!! ja czekam juz ponad tydzien na paczke! zakupilismy zarowki energooszczedne philipsa za 3,50 a w sklepie 20 pare zlotych;) wiec od razu wzielismy 6szt a przesylka 13zl..

Aprpopo żarówek mój ostatnio też kupił właśnie takie za 20 zł a weszłam na allegro a tam szok :D teraz szykujemy się na większą ilość hehe :)

Do góry