reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Swietne spodnie.... i nie takie drogie hmmm moze i ja sie na nie skusze :)

Ja w przyszłym tygodniu bede robiła zakupki na weselich wiec jak cos znajde to sie pochwale :)
Ze wesele ma byc pozno , wiec postanowilam ze kupie spodnie jakies eleganckie a co do bluzki - to nie mam pomysłu :/
A butki no jakies chyba płaskie ....

W sobotę, czyli za dwa dni idę z mężem tez na Wesele, ale do pracy, to jest nasze ostatnie zlecenie przed porodem. Zastanawiałam się, co ja też ubiorę, ale z racji schudnięcia - wchodzę jeszcze w moje portki białe na kant.. Mają wysoki stan i jeszcze tydzień temu w środę na rozpoczęcie roku szkolnego całkiem wygodnie mi było :) Do tego tunikę, od razu jak zaszłam w ciążę to kupiłam z myślą o Weselach. Do Kościoła wyskoczę na obcasie, to tak bardziej elegancko, potem mam białe klapeczki takie delikatne, kupione w lipcu na Wesele również, bo ciężko mi było w tych upałach na obcasie latać po sali :)

reklama
Ja mam jedne ciążowe spodnie ale na lato (lniane). Jakiś sweterków i bluzek też mam z poprzedniej ciąży. Dwie pay sp[odni chyba też mam, ale nie wiem kiedy ja je założę. Jak na razie chodzę w swoich starych dżinsach, bo się jeszcze w nich mieszczę i nic mnie nie uwierają :szok:

Zazdroszczę wam tych zakupów ;-)

Ja kupiłam sobie dżinsowe ogrodniczki i zamierzam dociągnąć w nich do samego końca, już do mnie przyrosły i są dla mnie najwygodniejsze. Tylko tatuś ma zastrzeżenia, że w takich ogrodniczkach nie powinno się nic nosić pod spodem ;-) - no ale to będzie musiał ewentualnie zmajstrować sobie jeszcze jednego dzidzia w okresie letnim, skoro chciałby taki widok zobaczyć, ja się aż tak poświęcać nie będę :-D

Ehhh na wesele mam juz prawie wszystko zostaly mi buciki, mam nadzieje ze jutrzejsze poszukiwania pojda mi lepiej niz dzisiaj

Ja właśnie piorę rzeczy które kupiłam na ciuchach.
Sobie 2 sweterki szersze , koszulkę i 2 bluzy - zapłaciłam 39zł za wszystko. Rzeczy są nie zniszczone
Ja się wypiorą wkleję foty ;-)

Już chyba jestem pewna, że kupię tam też za grosze kurtkę na zimę - tyle, że zejdzie mi na szukaniu.
15zł za kilogram ciuchów :-D

Dziewczyny powklejajcie fotki swoich tunik sukienek, bo ja jeszcze niczego dla siebie nie znalazłam na wesele, z góry dziekuję :)

Zielona- ja kupiłam sobie taka letnią, którą wykorzystam jeszcze w przyszłym roku. Nie jest jakaś szczególna, ale dobrze mi w niej, a poza tym ludzie teraz chodzą na wesela już nie tak powybierani, przynajmniej tak było na tych, na których byłam. Nie mam zamiaru sie tym przejmować...wkleję fotkę jutro. Albo dzis jak sie uda:)

Ja właśnie piorę rzeczy które kupiłam na ciuchach.
Sobie 2 sweterki szersze , koszulkę i 2 bluzy - zapłaciłam 39zł za wszystko. Rzeczy są nie zniszczone
Ja się wypiorą wkleję foty ;-)

Już chyba jestem pewna, że kupię tam też za grosze kurtkę na zimę - tyle, że zejdzie mi na szukaniu.
15zł za kilogram ciuchów :-D

Normalnie ci zazdroszczę że masz taki sklep pod ręką u mnie nic nie ma :/ no jasne że jak masz możliwość kupić kurtkę na ciuchach to tylko bo przecież w tym później chodzić nie będziesz. Ja mam z ciuchów płaszcz na jesień i całe 20zł za niego dałyśmy z mamą i na brzuszek mam akurat ;d

reklama
Normalnie ci zazdroszczę że masz taki sklep pod ręką u mnie nic nie ma :/ no jasne że jak masz możliwość kupić kurtkę na ciuchach to tylko bo przecież w tym później chodzić nie będziesz. Ja mam z ciuchów płaszcz na jesień i całe 20zł za niego dałyśmy z mamą i na brzuszek mam akurat ;d

No to też ładny zakup :-D
Ja może nawet jutro sobie zajdę, bo się coraz chłodniej robi, a nie chcę żeby mi to ludzie wykupili :-)
A jak pranie wyschnie powklejam foty bo sweterki są cudne

Do góry