reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi teraz pozostało tylko czekać , to ładnie Ci się nudziło żeby stare posty przeglądać :-):-)
KasiaF87 W zasadzie to tyle robił mi to USG , był tak wpatrzony w monitor ( ja ze strachem leże co on tam tak patrzy, myślałam ze coś jest nie tak ) , że zrobiła mu się kolejka że szok , położne go pośpieszały . Powiedział mi że mała obrócona , już nie powinna zrobić niespodzianki , że obróci się znowu . I jak na razie nic nie wskazuję na to żebym szybciej miała rodzić . Choć kazał się pakować ;)
malenstwo20 Oby mama B się lepiej poczuła :tak::tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Leje się ze mnie, pogoda okropna . Pranie P. mi wywiesił , a prasować będę wieczorem bo teraz nie wyrobie ;// Zaraz siostra z dziećmi przyjdzie , wykończa mnie dziś . Trzeba wiatraczek wyciągnąć . :tak::tak::tak::tak::tak::tak: mam do was takie pytanie , strasznie ugniata mnie w dolne części brzucha ( wrażenie jak by coś chciało wyjść ) też tak miałyście ? teraz juz co czuje to się boje hehehe

Milego dnia kochane . ; ***

reklama
Ach ale upał, oby do 15 i do domku po pracy i do basenu wskoczę, wczoraj sobie basem kupiliśmy bo przeceniony w Biedronce był. Dziś grill z okazji 30 męża.

MILENA cieszę się, że malutka się odwróciła w końcu, mówiłam, że jeszcze tak może się stać.
Mała ta Twoja córcia, ale usg nie zawsze jest miarodajne.

KASIEK miłego wypoczynku.

VI tak dla mnie to było odczucie jak wyrywanie dziecka.

RENATA ja tam się VI i SALI nie dziwię bo też bym nie zostawiła niemowlaka z 12 latkiem.
To Ty matka dwójki dzieci i nie wiesz, że można dziecka przełamać.
Wow SALI ale zrobiłaś jazdę kuzynowi w wózku:szok:, dobrze, że młodemu nic się nie stało.

WAMPI my w pracy mamy inwazję pszczół są dni, że ze 30 ich zabijamy.

Hej :p

Ja nie mam sily myśleć przez ten upał.... :no:
siedzimy schowai w domu :p na dworze jest niewytrzymanie :p po poludniu dzieciaki do basenu wskoczą i beda miec radoche :) :p a ja n kocyku poleze :)

Hej hej :-)
Ja po dłuższej przerwie ( urlop miałam :-D )

Z nowości to K wczoraj wypowiedzenie dostał ... :sorry: bez powodu ...prawdopodobnie majstra koleszka jest chętny na to miejsce i tyle ... układy układziki cholerne wiochy :sorry: no nic na szczęście ogarniętego mam męża więc prace znajdzie na pewno i nawet myślę że może mu się udać złapać coś lepiej płatnego bo już namiary dostał ;-)

WAMPI - to ja mam tak z K on wszystko pamięta a ja nic :dry: pamięci w ogóle nie mam czasami jest mi ciężko sobie przypomnieć co robiłam przykładowo tydzień wcześniej :sorry:

MILENAAA - to normalne ;-)

Hej:-)
Czytam was ale nie odpisuje, bo ciezko mi sie wdrazyc w tematy;)
Ale do jedego sie odniose;) Ja sama mialam 9 lat gdy urodzil sie Gracek najmlodszy. I gdy mial jakies 3 msc to musialam z nim zostawac w domu i to nie na chwile, ale na dluzej.. I oczywiscie pozostala trojke tez mialam na glowie. Niestety ale tak bylo. Gdy rodzice wracali to dzieciaki spaly, umyte, najedzone i cale. Rodzice musieli szybko rementowac mieszkanie do ktorego musielismy sie przeprowadzic. Tak wiec mama rowniez latala po drabinach i pomagala jak mogla, do tego 2 wujkow i tato. Innej opcji nie bylo. Wiedziala sasiadka o tym ze jestem z nimi i dogladala nas co jakis czas. Wszyscy zyja i sa szczesliwi;P

A wlasnie mam do Was pytanko. Otoz miesiaczke mam dostac 5-ego sierpnia. A mam tak wrazliwe sutki, ze ich dotknac nie moge.. Stercza i bola.. i takie jakby nie wiem jak to sie mowi ale pryszczyki wokol nich sa, pobolewa mnie na zmaine raz lewy a raz prawy jajnik, czasem brzuch.. Z tymi sutkami mialam podczas tej pierwszej poronionej ciazy.. Czy mysliscie ze moglo sie udac?? Nie chce sie nakrecac bo w tamtym msc mialam dziwny okres a jak zrobilam test, a nawet 2 to wyszedl ujemny. Bardzo bym chciala zeby sie udalo no ale.. Moze wy cos powiecie na ten temat??:-)

:-):-)

edit.
Zapomnialam dodac o sluzie. Jest srednio duzo, bialy i gesty.. Ciagle czuje ze mam mokro jakbym popuszczala w majty, hehe:-D:-D

Ostatnia edycja:
wampi Ale zajęcie znalazłaś ;P Ja jakoś w nocy też nie spałam , ale nie sądziłam że ktoś będzie , i nie pomyślałam żeby wejść :)
dorotar też się ciesze :-):-) Udanego grilla , no i najlepszego dla męża
femme kciuki za pracę K.
magda jak wiesz cięzko coś określić po słowach :) Ja miałam podobnie , bolały mnie sutki no i śluz . Poczekaj trochę i zrób test , jedyne wyjście . Kciuki za bobasa :-):-):-):-)

Okropna ta pogoda, wykończy mnie . idę dalej przed TV wiatrak na Maxa . Bo inaczej wykituje :no::no: P. dziś idzie do znajomego ok 18 i znowu zostanę sama , ale wtedy na spokojnie poprasuje , bo poprałam ciuszki ale nie dam rady teraz stać i prasować ;///

RENATA ja tam się VI i SALI nie dziwię bo też bym nie zostawiła niemowlaka z 12 latkiem.
To Ty matka dwójki dzieci i nie wiesz, że można dziecka przełamać.
.

No ja matka dwojki dzieci nie slyszalam nigdy o czyms takim jak przelamanie dziecka. serio to jest takie dziwne??

I co dziwienia sie. Juz nie raz pisalam.. ze gdybym nie miala pewnosci ze brat dopilnuje te 2-3 godziny lub krocej Oskara to bym go nie zostawila. I mozemy zakonczyc ten temat.

wampi mój tak samo :-D pamieta że coś było ale nie wie kiedy :-p eheh
milena to normalne taki ból :-) ja c zasami czułam jakby mi w kroku pulsowało :-p jak się nachodziłam :-D
dorotar no ale ja zrozumialam z tego posta że napisałas że to jest wyrywanie dziecka , a nie że Ty miałas tylko takie odczucie... bo tak sformuowałas posta jakby każdej matce wyrywali dziecko siłą z brzucha ...
femme tej krótkiej pamięci to ja tez nie mam :-p bo nie pamietam co rtobiłam kilka dni temu ale co było dawniej to pamiętam bez problemu :-p
no i wiem że teraz jak minie kilka miesięcy to będe lepiej pamiętac co sie działo w tym czasie niz teraz na bieząco
kciuki dla męża za znalezienie pracy

dobra to napisze co u mnie.. u mnie super pogoda :-) na szczęście :-p hehe więc całymi dniami wychodzimy na spacerki , dzisiaj byłam z kumpela na zakupach i z dziewczynami... wesoło było :-p później spacer z mężem .. i jestem jak dętka :-p hehe
kupiłam sobie sweterek i rurki (choć nie przepadam za rurkami ogólnie :-p )

reklama
uf jak gorąco...
wspołczuje WSZYSTKIM dziewczynom z brzuszkami w taki upał ciężko wytrzynać. niki dziś caly dzien nie spala chyba przez ta pogodę 3 razy ja dziś musialam kapać bo poci sie jak tatus he:)

Do góry