reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
cześć i czołem ;-)
kurcze ale mnie tu dawno nie było . przpraszam kilka spraw mnie pochłoneło . ;-)

troszke sie umnie zmieniło .
rozstałam się z D. no jakoś się mijaliśmy pomao zaczynał zachowywać się jak K . a kolejny taki czowiek do szczęścia mi nie potrzebny . ;-) .

Od czasu do czasu wychodze do klubu :-D a co mi tam ;-) coś mi się przecież należy :-)

Dzisiaj o 14 minie rowny rok jak dostałam pierwszego skurcza i poszła na IP . ;-) .
A jutro moje dziecko skonczy roczek ;-) kurcze jak to szybko zleciało . Taki duzy mężczyzna ;-) . oh ♥♥

Przygotowania do roczku pełną parą 10.06 w kosciele msza zamówiona garniuturek juz rafał ma tylko ja się musze jeszcze ubrać he ;-) .

A co u was moje kochane ? ;*

Zdjęcie-0179.jpgZdjęcie-0196.jpgZdjęcie-0123.jpgP260512_11.38.jpg 190520121449.jpgZdjęcie-0197.jpgZdjęcie-0153.jpg

Młoda Rafałek jest cudowny taki radosny az sie nie mozna napatrzeć;)

Maleństwo nie lubie ani jednego zespołu ani drugiego...ale poznałam gościa co kiedys był gitarzysta w Kindla

reklama
Do góry