reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej hej Heloł :-D ;-):-)

dzisiaj ide do lekarza z tymi cyckami .
Strasznie się boję. :-:)-( Trzymajcie kciuki !.:-)
Młoda trzymam kciuki... daj nam potem znac co i jak :*

Helloł

Becia często jest tak że nie masz cały dzień internetu? ja co prawda mam z plusa ale nigdy nie było tak że cały dzień neta nie miałam.

Mariolcia obyście jak najszybciej wrócili do domku, trzymam kciuki :*

Sali nie którym dzieciakom pierwsze 4ki wychodzą ;-) więc nie ma na to reguły.

Vikuniu kochana z okazji Twoich drugich urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, pociechy z młodszej siostrzyczki, żeby mamusia i tatuś zawsze tak bardzo bardzo Cię kochali, no i oczywiście młodszego braciszka ;-) 100Lat Malutka :*

Nie ma to jak dobre wiadomości od stycznia podatek na artykuły dziecięce wzrasta z 8 do 21% :wściekła/y: kuźwa ręce opadają.... jak tak dalej pójdzie to pampersy to 70zł za paczkę dojdą :sorry:
Dołaczam sie do zyczeń :*:*:*:*

Kama nie ma to jak uderzać w najmłodszych... szkoda słów na ten rząd... Sobie by mogli wypłaty o połowe skrócić to jakie by były oszczedności....

reklama
Hej hej Heloł :-D ;-):-)

dzisiaj ide do lekarza z tymi cyckami .
Strasznie się boję. :-:)-( Trzymajcie kciuki !.:-)

Trzymam kciukasy;)

Co do zebów to koleżanka szuka potwierdzenia bo u kogoś tam wychodzi pierwsza górna w wieku 4 miesięcy,a ona słyszała ze to nie dobrze ,jakies stare zabobony.
Nie pamietam jak to było u Kai ale wiem ze jej zaczeły wychodzic po roku i zaczeły sie sypac wszystkie na raz;)

Własnie cofnełam się do początku forum i w sumie załapuje sie na młoda mamusie ,bo watek został załozony w 2005 roku a ja zostałam mama w 2004 ,mając 24 lata;)

Lenka to dobrze że Wam lepiej:)

Vikamcia wszystkiego najlepszego dla Viki 100 latek i uśmiechu na buzi:)

Daffi to i dla Twojej małej zdrówka:)

Sali u mojej też były dlone pierwsze a zaraz za nimi górne 1i 2. Ja też nie wierzę w zabobony...

Kamma no to miło...

Witam o poranku... My zaliczyłyśmy poranną kupę w majty;/;/ ale chyba nie zdążyła zdjąć bo przyszłą do mnie z nocnikiem w ręku;/ C do pracy ja muszę skompletować dokumenty żeb do MOPS-u zaniósł... No i za sprzątanie bo juto uczelnia:)

Ostatnia edycja:
mloda bedzie dobrze! mnie cycki zaczynaja bolec jak nigdy, ale okresu sie spodziewam kolo niedzieli...
kamcia, równiez skladam wszystkiego najlepszego dla Twojej nastarszej pociechy :-) :*
sali04 u mnie tez dzieciakom najpierw dolne wychodzily potem górne :tak:

Kurcze ale zimno musze isc w piecu napalic :dry:

Ja tez nie wirze w zabobony,ale ktos wierzy hehe.

U mnie choróbsko mineło ,mam nadzieje ze Kaja jakby miala sie zarazic to juz by objawy były.

reklama
Noc nr 3 sucha:-D

Kaamaa
no własnie dzis rano jak wstała stwierdziłam że trzeba zrobic suwaczek:-D:-p
lenka wiesz co to ze ty masz katar nie znaczy ze Adaś musi miec tak wiec moze wa sie uda:tak:
Daffi zdrowia dla Julki
Liza gratki ja to bym chciała miec przespane noce:-p
Kamcia całusy dla córy w jej 2 urodzinki:tak:
Kasiek tego jak wpadka nie mozna traktowac bo widzac ze Domi chciała no ale wyszło jak wyszło, ogromne brawa dla córki!
młoda trzymam kciuki za wizytę
sali ja tez nie wierze w zabobony

Do góry