reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda_mama, dobrze, ze byłaś u lekarza :) widocznie nie doczytałam ;). Kuruj się!
Kasiek, Mała dostała w południe temperaturke, zbiłam jej Ibufenem i na szczęscie na wieczór już nie miała więc myśle, że bedzie ok ;)
out, ja nie miałam takiej chusty. Ale ogólnie sobie chwalą, podobna wygodna i dla matki i dla dziecka.
Beatka, witaj ;) bo chyba się nie przywitałam :).

Muszę iśc trochę posprzątać bo sobie nawet nie wyobrażacie jaki jest bałagan. Można się przykleić do podłogi :-D

reklama
WITAM :-)

przekazuje SMSa od MARIOLCI NASZEJ ...

Była dzisiaj u nas położna , później skierowała Nas do przychodni , I kurcze małemu żółtaczka nie przechodzi , a do tego za mało na wadze przybiera. Jestesmy w szpitalu na pediatrii . Zostaniemy na 2-3 dni, Trzymajcie kciuki za nas , by Oliwierek przytył więcej .

Mariolcia 3mam kciuki kochana !!;-) &&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze !

Młoda93 to leż i kuruj się!!!

Kamma buhaha to na pole nie musisz wychodzić jak masz w domu:):p

Out zdrówka!!

Wampi
a co będę sobie żałować:p 100zł wyciągałam:)

Beatka ale Ty już masz dużego chłopka:) I on się nauczy do przedszkola idzie od września??

Gosdia eh te choróbska jak na razie chyba tylko moja nie chorowała z forum odpukać

Mariolcia
trzymam kciuki&&&&&&&

Małoda dzięki za info:)

Idę spać po tap model:p:p

Mariolcia- trzymam kciuki byście szybko wyszli.

Pati- no widzisz Sebuś tylko grymasi, ale się nie zagłodzi. Może z raz w tygodniu zrób obiad specjalnie dla niego, to co lubi, albo zaangażuj go w robienie posiłków. U nas też to pomagało. Jak kroiłam warzywa i Adaś siedział ze mną to lubił podjadać.

Mnie dalej męczy katar, nie czuje smaku, nie wiem nawet jak udało mi się zrobić obiad. Adaś katarku narazie nie ma, kaszlał jakby mniej-może mu się już poprawia.

hejka nie bylo dzis mnie bo neta nie mialam ehh mam ten bezprzewodowy w orange takie to gowno ze nie polecam nikomu
Z tym sie nie zgadzam, ja mam net w orange od poczatku czyli juz 4 rok i jestem zadowolona bo jak na bezprzewodowy to jest super, choc nie ma go co porównywac z kablem :-)

Była dzisiaj u nas położna , później skierowała Nas do przychodni , I kurcze małemu żółtaczka nie przechodzi , a do tego za mało na wadze przybiera. Jestesmy w szpitalu na pediatrii . Zostaniemy na 2-3 dni, Trzymajcie kciuki za nas , by Oliwierek przytył więcej .

Kciuki zaciśniete1!!!
Mloda dzieki za info~!

Witam sie :-)
Ale super mam nocki od 2 dni, nocki caluśkie przespane :tak: widac ze jak dziecku nic nie dolega to sobie ładnie śpi... ;-) ale zeby nie zapeszyc :happy:
Hania juz zawieziona do szkoly.
Na obiad pieczrkową zrobie;-)

Zdrówka dla chorowitków!

Patrycja ale Ty masz chłopaków a ja mam córkę co ma spust jak chłopak buhahah
Fajnie że ma apetyt :):):)
Gosdia ja u lekarza byłam. powiedział że na gorączkę mam brać apap a tak to 3 razy dziennie aspiryne lub ferwexx. Kurcze przespałam pół dnia teraz trzeba obiadek zrobić dobrze że od wczoraj mam pomidorówkę to tylko teraz ugotuje makaron.
Jest mi zimnoo a jak ja mam być zdrowa jak Paweł co chwile jest chory bo urlopu nie dostanie bo nie ma ludzi aby za niego przyszli. Jestem na to zła bo gdyby się wyleczył to było by inaczej:):):)
A on nie może sobie wziąć normalnie L4???? Przecież jak jest chory to L4 a nie urlop :sorry:
Umi zołza nie je mandarynek, za to lubi obierać :-D ja siadam obok niej daje jej worek z mandarynkami i dzieciaka nie ma :-D a ja mam obieranie z głowy.
A z tym dokarmianiem to u mnie w szpitalu było to samo Julka wyła,wyła,wyła, J przywiózł mi herbatkę na laktację z hippa i guzik dała dopiero jak Julka spadła 300g z wagi to się obudzili że może pokarmu nie mam?! i też "zaliczyłam" wyciskanie mleka na chama :dry:

Pati świetnie że chłopaki mają apetyt oby tak dalej :tak:

Gosia co kupiliście, mam nadzieję ze prezent się spodoba. Twoja Amelka gada wiecej niż moja zołza a prawie rok róznicy, ale moja to leniwiec jest :-p

Byłysmy z Julką na podwórku ( tudzież na polu :-D) cieplutko, wieje wiosną a tu kurcze jeszcze cała zima przed nami :dry: Umi wstaw suwaczek wiosnowy w tamtym roku pozytywnie mnie nastrajał ;-)

Karkówka z ziemniaczkami piecze się w piekarniku, J ma zaraz być a ja idę odkurzyć bo Julka ubzdurała sobie że będzie ziemniaki przebierać i w korytarzu mam pole.
Daleko wychodzić nie musisz by wyjśc na pole :):):):):) a Kuba mandarynek też nie je.... albo ostatnio wyssał dosłownie cały sok a reszte wyrzucił ... :)
Widzę, że nie tylko ja dogorywam.. dopadła mnie mega angina ropna z gorączką 40 stopni.. koszmar..
Wczoraj wreszcie Majka została zaszczepiona.. wykupiłam wersję 5 w 1. Była bardzo dzielna.. mamusia bardziej płakała.. :)

Co o tym myślicie? Opłaca się inwestować?
Chusta do noszenia dzieci, elastyczna - Jaspis - rozmiar L - LennyLamb.com
Zdrówka zycze...... chusta może bardzo przydatna.. ja akurat mialam nosidełko, ale znajoma tylko w chuście nosiła swoje dzieciatko :)
hejka nie bylo dzis mnie bo neta nie mialam ehh mam ten bezprzewodowy w orange takie to gowno ze nie polecam nikomu

Patrze ze duzo osob zachorowalo na forum zycze zdrowka wszystkiem
ja ostatnio bylam na pogotowiu z goraczka i dreszczami to powiedzieli mi ze tylko apap i witaminy moge brac ale cale szczescie szybko mi przeszlo

Kamaa tez dzis bylam na podworku fajna pogoda tak cieplutko bylo nie moge juz sie doczekac wiosny:D
Co do manadrynek to moj maly wogle owocow nie je kompletnie zadnych ale soki pije wiec sie narazie tym nie martwie

Patrycja widzisz troche cierpliwosci i chlopaki zacznal jesc normalnie musisz byc silna i sie nie poddawac:)

My tez mamy walke z pampresami z siusiu jest okey caly dzien chodzi bez nawet na dlugie wyjscia juz mu nie zakladam :D na noc mu zakladam codziennie bo sie boje ze mi zaleje cale lozko a nie mam zadnej ceratki w domu musze kupic jakas co do kupy to dzis biegal caly dzien i nie chcial zrobic na nocnik jak poszlam do sklepu i on zostal z tata to zrobil w majtki wiec kupa to nasz najwiekszy problem jak narazie

Umi ja akurat mialam super polozne wiec same mi doradzily zebym dokarmiala malego bo widzialy ze maly sie nie na jada moim pokarmem wiec karmilam go zaledwie 3 tyg bo wyszlo ze mam tak silna anemie ze moje mleko jest bez wartosci
Ja mam bezprzewodowy z Play-a i nie narzekam :):)

Mariolcia trzymamy kciuki bedzie dobrze :*:*
Mariolcia- trzymam kciuki byście szybko wyszli.

Pati- no widzisz Sebuś tylko grymasi, ale się nie zagłodzi. Może z raz w tygodniu zrób obiad specjalnie dla niego, to co lubi, albo zaangażuj go w robienie posiłków. U nas też to pomagało. Jak kroiłam warzywa i Adaś siedział ze mną to lubił podjadać.

Mnie dalej męczy katar, nie czuje smaku, nie wiem nawet jak udało mi się zrobić obiad. Adaś katarku narazie nie ma, kaszlał jakby mniej-może mu się już poprawia.
Sebuś swego czasu ciagle mi pomagał przy robieniu obiadu ale teraz jakoś nie chce.....
Witam wieczorkiem...
duzo zdrowoka dla chorowitkow.. ja tez sie pochwalilam zdrowiem Julki a tu od wczoraj goraczka. jutro rano maszerujemy do lekarza z moczem bo obawiam sie ze to znow zapalenie ukladu moczowego. grrrrrrrrr

Malwina piekna ejstes a zdj niuni w sygnaturce w ogole bomba. wyglada na duzo starsza a jaka slodka jest i te wloski:)

tak szczezre to czytalam i nie wiem co odp.

vikamcia sto lat dla Viki:)

Mam niemoc przez Jule...
Zdrówka dla Julki......

Dziewczyny mam pytanie:Czy któremus z Waszych dzieciaczków wyszły pierwsze górne jedynki??
U mnie u obu chłopców były dolne pierwsze... ale od koleżanki córka miała pierwsze górne.... :):)

U mnie noc taka sobie, Kuba sie budził :(
Teraz chłopaki męczą śniadanie Mariusz śpi a ja popijam zbożówke :):)

reklama
Helloł

Becia często jest tak że nie masz cały dzień internetu? ja co prawda mam z plusa ale nigdy nie było tak że cały dzień neta nie miałam.

Mariolcia obyście jak najszybciej wrócili do domku, trzymam kciuki :*

Sali nie którym dzieciakom pierwsze 4ki wychodzą ;-) więc nie ma na to reguły.

Vikuniu kochana z okazji Twoich drugich urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, pociechy z młodszej siostrzyczki, żeby mamusia i tatuś zawsze tak bardzo bardzo Cię kochali, no i oczywiście młodszego braciszka ;-) 100Lat Malutka :*

Nie ma to jak dobre wiadomości od stycznia podatek na artykuły dziecięce wzrasta z 8 do 21% :wściekła/y: kuźwa ręce opadają.... jak tak dalej pójdzie to pampersy to 70zł za paczkę dojdą :sorry:

Do góry