młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
normalnie oczka mi sie zamykają . ;
:-)
spadam spać ;*
dobranoc
i MEGA BUZIAK DLA KAZDEJ ! : *
:-)
spadam spać ;*
dobranoc
i MEGA BUZIAK DLA KAZDEJ ! : *
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za radę.. muszę w końcu z czegoś skorzystać.. bo długo tak nie pociągniemy..Kaamaa a to dopiero początek świątecznego szału w sklepach Im bliżej tym natężenie większe ;-) Ja akurat uwielbiam przedświąteczne szaleństwo ale nie sklepowe;-)
Outstanding z koperkiem też uważnie bo w nadmiarze również powoduje kłopoty z brzuszkiem. Może spróbuje bardziej złożoną herbatkę na trawienie,gdzie jest więcej ziół niż tylko koper. Hipp ma dobrą herbtake na trawienie.W aptece możesz też spróbować Coolinox. Ma to samo do Espumisan plus probiotyki. Jest jeszcze Bobotic Z polpharmy on kosztuje chyba 12 zł.
Gosdia a jakis aspirator? Sopelek,Frida czy Katarek? Łatwiej się wyciąga katar z noska niż gruszką co nie znaczy,że bezproblemowo Jeśli nie wychodzi Ci zakraplanie soli fizjologicznej to może kup wodę morską w spray? Dismenar,Mariner,Phsyiomer