reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

normalnie oczka mi sie zamykają . ;
:-)
spadam spać ;*
dobranoc
wink2.gif

i MEGA BUZIAK DLA KAZDEJ ! : *

reklama
Kaamaa a to dopiero początek świątecznego szału w sklepach:dry: Im bliżej tym natężenie większe ;-) Ja akurat uwielbiam przedświąteczne szaleństwo ale nie sklepowe;-):-D

Outstanding z koperkiem też uważnie bo w nadmiarze również powoduje kłopoty z brzuszkiem. Może spróbuje bardziej złożoną herbatkę na trawienie,gdzie jest więcej ziół niż tylko koper. Hipp ma dobrą herbtake na trawienie.W aptece możesz też spróbować Coolinox. Ma to samo do Espumisan plus probiotyki. Jest jeszcze Bobotic Z polpharmy on kosztuje chyba 12 zł.

Gosdia a jakis aspirator? Sopelek,Frida czy Katarek? Łatwiej się wyciąga katar z noska niż gruszką co nie znaczy,że bezproblemowo:-D Jeśli nie wychodzi Ci zakraplanie soli fizjologicznej to może kup wodę morską w spray? Dismenar,Mariner,Phsyiomer

hej mamusie:-)
Dzisiaj noc bezproblemowa,nawet mlody pospal do 7.20 tzn wtedy znudzilo mu sie lezenie samemu=p
M na uczelni,Adas przed chwila usnal,oczywiscie na raczkach bo jakze by inaczej.
Musze sie pochwalic,ze Adas zaczyna siedziec,jak mu sie uda podniesc z lezenia to juz ladnie siedzi sam tylko sie troche chwieje :-) bede musiala kurde lozeczko troche obnizyc bo jak sie czegos zlapie to tylek podnosi do gory i chce wstac:szok: pieron maly

Ja mam chwile to lece sie sie umyje i ogarne bo potem na spacer chcialam wyjsc, a wieczorem do matury troche powtorzyc,

A co do swiat to ja jakos ich nigdy nie lubilam,rok temu byly fajne bo nie spedzalam ich u siebie tylko u M... tak to sa do dupy...
Zajrze potem;-)

Kaamaa a to dopiero początek świątecznego szału w sklepach:dry: Im bliżej tym natężenie większe ;-) Ja akurat uwielbiam przedświąteczne szaleństwo ale nie sklepowe;-):-D

Outstanding z koperkiem też uważnie bo w nadmiarze również powoduje kłopoty z brzuszkiem. Może spróbuje bardziej złożoną herbatkę na trawienie,gdzie jest więcej ziół niż tylko koper. Hipp ma dobrą herbtake na trawienie.W aptece możesz też spróbować Coolinox. Ma to samo do Espumisan plus probiotyki. Jest jeszcze Bobotic Z polpharmy on kosztuje chyba 12 zł.

Gosdia a jakis aspirator? Sopelek,Frida czy Katarek? Łatwiej się wyciąga katar z noska niż gruszką co nie znaczy,że bezproblemowo:-D Jeśli nie wychodzi Ci zakraplanie soli fizjologicznej to może kup wodę morską w spray? Dismenar,Mariner,Phsyiomer
Dzięki za radę.. muszę w końcu z czegoś skorzystać.. bo długo tak nie pociągniemy..

młodamamusia18 wzajemnie przesyłamy buziaczki:*:*

Powiem Wam jakie to szczęście, że my mamy już swoje maleństwa przy sobie.. na innym forum urodziła mama z marca 2012.. dziecko waży 600 g i walczy o życie.. :(

witam
konniczynka nic kompletnie nic niewiadomo,nie wiemy czy zyje ,gdzie jest- prawdopodobnie ktos go sledzil...
ale policja za nim sie zbierze to troche minie. sprawa jest naglosniona takze mamy jeszcze nadzieje chociaz to juz 5 dzień...:crazy:

Hej:)

Gosdia my też musimy Dominikę trzymać chyba że mamy aerozol to nie ma problemu:) Zaczyna mu przechodzić:) Dobrze że już masz pełnosprawną klawiaturę:p:p

Karolina
witaj pisz jak najczęściej:) To rzeczywiście bardzo młodą mamą jesteś:)

Koniczynka
już przegapiłam więc czekamy na przyszły rok:p

Młoda
a mnie się wydaje że on zaczyna rozumieć że może na Tobie wymusić:p

KasiaF
zdrówka dla Kacperka:) I mnie się wydaję że 200-300zł ale chrzestną jeszcze nie jestem tak DOminika Dostała od swoich:)

Burzowata
Ty masz jeszcze czas jeszcze młodziutka jesteś ja jakbym przerwy nie robiła to byłabym po studiach w czerwcu 2012 ale będę 2013:) Nie to że ja stara jestem ale może w przyszłym roku:) Gartulacje siedzenia :) No w takim wieku dzieci właśnie zaczynają siedzieć albo już siedzą mój pierun miał 7 miesięcy i już stał przy bujaczku.. Nie lubisz świąt u siebie??

Kamma
oczywiście że poczuli ludzie wariują na święta... A C już troszkę lepiej:)P

Out no niestety bardzo smutne...

Gosia
trzymam kciuki...&&&&

Z C już lepiej wczoraj byliśmy na pogotowiu rano dostał zastrzyk chciała go lekarka na oddziale zostawić ale on nie chciał... Trochę go puściło i dostał leki i dzisiaj już lepiej nawet siedzi i nie jęczy chociaż go boli...
Co do starania nie statramy się teraz bo ja chce urodzić maj-lipiec ewentualnie sierpień więc już za późno zobaczymy co będzie więc pewnie za rok:)
Dziś oczywiście od rana mnie teściowa wkurza i jej drugi wnuczek... Wczoraj sprzątałam w piwnicy i znalazłam stare lego i tam był konik no i dałam go Dominice a ona zachwycona tym konikiem resztę tego rozkompletowanego lego do pudełka wsadziłm... Ten mały jak to zobaczył to już wszystko jest jego i perfidnie podkrada jej tego konika jak tylko nie widzi albo chowa i mówi jej ż na pewno gdzieś rzuciła. Dobra nic nie mówiłam. Idziemy do kościoła a on się pakuje z tym wszystkim i ona zobaczyła tego zasr... konika i go chce a on jej nie oddaje a ta w ryk... To mu mówię żeby jej oddał i chodzi koło niej i gada żeby go zostawiła bo jest za duża żeby zabawki do kościoła zabierała... W końcu teściowa mówi ze jak nie będzie widziała to zabierze jej go...
Po za tym od rana sapie i nic jej się nie podoba zaczęła jak to ona wzdychać rano co znaczy że jej ciężko i źle się czuje...

Gosia nasze służby są beznadziejne:no:

Kasia zdrówka dla młodego

KAsiek oby C się poprawiło:tak: Chociaż mnie wizyta na pogotowiu bardziej rozłada niż leczy :-D

Wracając do chrztu to u mnie jest tak,że chrzestny kupuje gromnicę a chrzestna szatkę.

Ale dzis była piękna pogoda. Zaliczyłysmy długi spacer,szkoda tylko,że Majka mi nie spała. TEraZ zaczyna masakrycznie jęczeć.

Zabieram się właśnie za obiad ;-)

Lolkak u mnie też tak było ale jeszcze jakąś kopertę wcisneli szczególnie moja siostra na co byłam zła bo nie zarabiała wtedy a dała. Coś późno ten obiad. Moja też dziś nie spała to znaczy proboszcz przynudzał na na kazaniu i zasnęła to z nią wyszłam bo co będę ją na rękach trzymać a sama byłam. Po za tym nie chciałam żeby się wyspała ale chyba te 15 min wystarczyło...

Witam ja na chwilke bo jestem w trakcie prasowania,dzis super pogoda bylam z malym na spacerze a Ł zrobil obiad;-)
Kasiek gonie Cie z chirurgami jestem w polowie 7 sezonu:-Dco do dzidziusia mi tez podoba sie maja na rodzenie ale na lipiec tez nie narzekam tylko ciezko na koniec chodzic w te upaly:-Dco do pogotowia ja 1.5 roku temu wyladawalam i durna jechalam z Lbn do Chelma bo myslalam ze mi przejdzie a brzuch tak bolal ze szok a ja wtedy nocowalam na Felinie;-)
Kasia F ja gdy chrzcilam moje dziewczyny studiowalam wiec nie kazali mi kupowac ubranek same wolaly to ja po 200zl dawalam najlpepsze jest to ze moje chrzesnice sa z jednego roku i jednej miejscowoasci wiec kiedys jednego dnai beddzie komunia. W pazdziewrniku chrzcilismy malego. chrzesni studiuja i tak chrzesny zaplacil za chrzest 100zl kupil swiece, pamiatke i dal 100zl a moja siostra kupila ubranko i biala szate wyszlo to 150zl i dala 100zl
Mloda moj tez tak robi bo gdy jeszcze bylo cieplo kilka razy na dowrze byl na rekach i teraz czasami placze bo tez chce ale ja ide dalej z czasem mu przechodzi;-)
Gosdia my mamy wode morska STERIMAR BABY

reklama
Anula gonisz mnie:p:p Żeby rodzić w lipcu już musiałabym być w ciąży:) Więc nie wchodzi w grę już w tym roku jak już to zaczniemy we wrześniu w przyszłym roku:) A mnie się wydaje że właśnie obejdzie mnie ten cały upał jak byłam w ciąży to właśnie całe wakacje byłam z brzuchem już sporym więc wiem co to znaczy do tego było upalne lato:)

Do góry