reklama
madzia1225
Wdrożona(y)
Witaj kolia...Ja także mam 17 lat i wspaniałego synka Tomaszka który ma 1 miesiac i 19 dni
ja do szkoły chodzę wieczorowo małym sie zajmuje moj chlopak po pracy... a w weekendy ja jeszcze dorabiam na pampersy... maluszek jest wszystkim co mam jest oczkiem moim w glowie
daje sie rade
ja do szkoły chodzę wieczorowo małym sie zajmuje moj chlopak po pracy... a w weekendy ja jeszcze dorabiam na pampersy... maluszek jest wszystkim co mam jest oczkiem moim w glowie
daje sie rade
Panistepelek - Wszystkiego naj naj naj Smaczne cukiery
Umi2 - No to się tylko tak mówi jedz ile dasz rade, ale pozniej kilogramy w boczki ida jak nie wiem Fałdki mi sie juz porobiły po boczkach
No z samochodem to tez łatwo sie mówi, pozniej na benzyne sie traci że szok Szkoda ze nie mozna siusiac do baku
ANIA2608 - U mnie pogoda była fatalna Padało... chlapa... fuj... Czarnuszka dobrze mialas ze mialam taka ładna pogode.
Umi2 - No to się tylko tak mówi jedz ile dasz rade, ale pozniej kilogramy w boczki ida jak nie wiem Fałdki mi sie juz porobiły po boczkach
No z samochodem to tez łatwo sie mówi, pozniej na benzyne sie traci że szok Szkoda ze nie mozna siusiac do baku
ANIA2608 - U mnie pogoda była fatalna Padało... chlapa... fuj... Czarnuszka dobrze mialas ze mialam taka ładna pogode.
Stepelek oj boli. W każdym razie bałam się potem tego cyca mu dawać. On tak gryzie aż do krwi. Tak gryzie że czasami chciałabym zrezygnować z karmienia piersią ale mam nadzieję że jeszcze trochę wytrzymam.
Tylko tyle pisze bo nie mam co robić, i nie mam siły wysilać się na pisanie. Musiałam wziąśc coś na sen a i tak zasnąć nie mogę. To tyle na dzisiaj. Do jutra baby. Miłych snów.
Tylko tyle pisze bo nie mam co robić, i nie mam siły wysilać się na pisanie. Musiałam wziąśc coś na sen a i tak zasnąć nie mogę. To tyle na dzisiaj. Do jutra baby. Miłych snów.
panistepelek
Fanka BB :)
dorom5 - Dziękuję.:-)
Ewi44 - No to trochę mnie nastraszyłaś z tym gryzieniem ;-)
Ja też mykam spać, bo już bardzo późno. Do jutra.
Ewi44 - No to trochę mnie nastraszyłaś z tym gryzieniem ;-)
Ja też mykam spać, bo już bardzo późno. Do jutra.
Panistepelek nie chce straszyć. Nie wszystkie dzieci gryzą przy karmieniu, zobacz że są nawet 3 latki karmione piersią, a wiadomo że taki to ma komplet zębów.
tak pozatym to witam z rana. Ją wczoraj po nasennych padlam jak tylko do łóżka się położyłam. Wyspalam się mimo że Mareczek jakieś 6 razy się przebudzał.
nie wiem czy dam jeszcze dzisiaj radę do Was zajżec więc od razu miłego dnia życzę.
tak pozatym to witam z rana. Ją wczoraj po nasennych padlam jak tylko do łóżka się położyłam. Wyspalam się mimo że Mareczek jakieś 6 razy się przebudzał.
nie wiem czy dam jeszcze dzisiaj radę do Was zajżec więc od razu miłego dnia życzę.
umi2
Fanka BB :)
Dorom W takim przypadku to ja miałabym naddatek paliwa:-) a mój T to chyba by mnie pod niebiosa podrzucał ( moze nie aktualie bo troche przytyłam ale potem)
panistepelekEWI44 A ja słyszałam o wkładkach laktacyjnych nie wiem czy dobra nazwe podałam ale chodzi o taką nakładke na sutek i kawałek piersi i dziecko ciagnie sobie jak z butelki tyle ze z takiej przymocowanej do osoby. Znajoma tego urzywała bo jak jej sie synek urodził to nie mógł sobie poradzic z jej sutkami i jakos ja troche sponiewierał a jak zastosowała te wkładki to stwierdziła ze nie czuje bólu, wiec moze na ugryzienia tez by podziałało.
AsiowoPrzydałby ci sie dzien wolny od obowiazków.
A ja od 1:30 dzis nie spałam i nie wiem czemu bo mój Kacperek obudził sie dopiero o 4 jak zwykle i przez 30 min sie rozpychał. Jestem strasznie zmeczona bo spac nie mogłam a okropnie mi sie chciało. Musze sie pochwalic ze idziemy zobaczyc dzis mieszkanie bo włascicilka dzwoniła do mojego T tylko szkoda ze w trakcie lekcji chociaz plus jest taki ze nie pójde na 2 angielskie chociaz akurat dzis chciałam isc. No cóz... Mam nadzieje ze sie uda ale jakos nawet sie nie nastawiam bo szkoda juz kilka razy sie nastawiłam i nic nie wyszło.
panistepelekEWI44 A ja słyszałam o wkładkach laktacyjnych nie wiem czy dobra nazwe podałam ale chodzi o taką nakładke na sutek i kawałek piersi i dziecko ciagnie sobie jak z butelki tyle ze z takiej przymocowanej do osoby. Znajoma tego urzywała bo jak jej sie synek urodził to nie mógł sobie poradzic z jej sutkami i jakos ja troche sponiewierał a jak zastosowała te wkładki to stwierdziła ze nie czuje bólu, wiec moze na ugryzienia tez by podziałało.
A ja od 1:30 dzis nie spałam i nie wiem czemu bo mój Kacperek obudził sie dopiero o 4 jak zwykle i przez 30 min sie rozpychał. Jestem strasznie zmeczona bo spac nie mogłam a okropnie mi sie chciało. Musze sie pochwalic ze idziemy zobaczyc dzis mieszkanie bo włascicilka dzwoniła do mojego T tylko szkoda ze w trakcie lekcji chociaz plus jest taki ze nie pójde na 2 angielskie chociaz akurat dzis chciałam isc. No cóz... Mam nadzieje ze sie uda ale jakos nawet sie nie nastawiam bo szkoda juz kilka razy sie nastawiłam i nic nie wyszło.
polna_N
Mama Ali ... 2007
Witam ;-) ja wczoraj Was troszke poczytalam ale nie mialam sily pisac - odwiedziny siostry kompletnie mnie wykonczyly a na dodatek cos sie kablowka popie.... i nie lecialy bajki
Umi nom sa takie nakladki ale duzo dzieci nie chce pic wtedy z cyca
aaaa to pewnie Twoj T fundie Ci zapiekanke ze stacji w Rzeszowie :-)
To ciekawe jaka bedzie koncowka jezeli juz teraz nie daje Ci spac w nocy ?
I trzymam kciuki za mieszkanko ;-)
Ania ale ja mowie o takich bobaskach ktore maja 2-3 tygodnie i one robia tez rzadkie kupki pomimo sztucznego
Asiowo cos tak przeczuwalam ze bedziesz wykonczona po wizycie u tesciow
to czyli jak dobrze zrozumialam Paulinka ma lacznie 2 drzemki do 15 a potem hulaj dusza ? :-)
A ja dzis robie frytki na obiad bo nic innego mi sie nie chce
Umi nom sa takie nakladki ale duzo dzieci nie chce pic wtedy z cyca
aaaa to pewnie Twoj T fundie Ci zapiekanke ze stacji w Rzeszowie :-)
To ciekawe jaka bedzie koncowka jezeli juz teraz nie daje Ci spac w nocy ?
I trzymam kciuki za mieszkanko ;-)
Ania ale ja mowie o takich bobaskach ktore maja 2-3 tygodnie i one robia tez rzadkie kupki pomimo sztucznego
Asiowo cos tak przeczuwalam ze bedziesz wykonczona po wizycie u tesciow
to czyli jak dobrze zrozumialam Paulinka ma lacznie 2 drzemki do 15 a potem hulaj dusza ? :-)
A ja dzis robie frytki na obiad bo nic innego mi sie nie chce
reklama
A
Asiowo
Gość
No tak, sa takie silikonowe nakładki, ale u nas np. w ogole sie nie sprawdziły Przez miesiac płakałam jak przystawiałam mała, bo tak mnie pogryzła na poczatku... a nakładki - mała z nich w ogole ciagnac nie umiała, koszmar jakis...:-( z reszta Paulina do dzis nie umie pic z butelki, pije z kubeczka!
A co do dnia wolnego - moge pomarzyc!
Paulina tez mnie zaczyna strasznie gryzc:-( ale to i tak mniejszy ból niz na poczatku, bo wtedy... to przystawianie było chyba gorsze od porodu
Polna... ma drzemki srednio do 16... czasem wyjdzie 15! i hulaj dusza, ale ładnie sama zasypia o 20!
Paulinka konczy dzis 7 miesiecy!!!:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: