reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena raczej nie naszaa , pewnie wpadajcie , zapraszamy ;))

Kupilam julce bezrekawnik wczoraj na allegro , ciekawe jaki przyjdzie ;) a i buty za 30 zl ze 120 haha nic tylko czekac na wiosne

Paulina gratulacje , a co do silowni to bylam kilka razy ostatnio w platinum w bronowickiej, ale teraz sie do krakowskiej zapiszebm bo po drodze mam ;p co do wagi to teraz mam 50 kg, nie narzekam ale moglo by byc lepiej ;)

reklama
HEj

Bylysmy u ortopedy. No i wszystko w normie w sumie. Ma ta wade postawy stopy ale dzieci chod ksztaltuje sie do 3,5roku. Ma nosic kapcie po domu i buty sztywne i z wkladka ta specjalna. Miala juz takie wczesniej. Walczymy po domu z chodzeniem w kapciach.. bo ona lubi boso a lekarz nie pozwolil bo caly ciezar ciala stawia na stopach wlasnie. Wczoraj w CCC tez kupilam jej buty na wiosne z przeceny za 25zl ze 100zl. Profilowane i sztywna pieta i nosi je po domu bo kapci nie chce.

Tren- ale fajniusi brzulek. Poki kurtke nosisz to.nie widac pewnie ze w ciazg jestes. Ja jak bylam w 25tyg w Polsce to pod kurtka nie bylo widac. Wystrzelil dopiero po 30tyg ;)
Milena- pokazuj swoj :p

Tak gadacie o tym odchudzaniu i ja bym chciala.. Ale lenistwo gora :p
Np teraz pije kawe i zagryzam eklerkiem :p Mi potrzeba diety cud hehe.
Jakby cieplej bylo to rower i bym jezdzila ale tez tak wieje jak u Lizy ze leb urywa normalnie.

W weekend siadam do ogloszen z chatami i w nastepnym tygodniu ruszam ogladac ;) Luty taki krotki szybko.zlecial. 25go T wraca ;)

A koza tak daje czadu ze szoooook. Wiec stosujemy metode wyplacz sie i pomaga. Mojej tesciowej sie to nie podoba bo twierdzi ze jak dziecko placze to nie moze plakac tylko trzeba je tulic i jak ostatnio Majka taka.jazde u niej zrobila to tak nas najezdzala ze jej nie tulimy i sama tam ciagle lazila i w koncu siostra T z nia porzadek zrobila tzn z tesciowa :p A mala sie uspokoila zawolala mnie i przytulila sie i dala buzi, czyki wie ze zle zrobila a ta ryje mi glowe non stop o to.

MAGDA a ja myslalam ze wy juz macie mieszkanie nagrane :p powodzenia w takim razie
23MAY raz bylam w galerii bronowickiej i juz tam nie pojde :p chodzi mi o zakupy hehe. A w krakowskiej bylam na solarium to zaraz obok silki, fajna ;-)
LIZA po wyplacie sie zastanowie.. w niedziele moze pojedziemy na basen to zapytam ile karnet wynosi.

Ja to juz nawet kawe slodze jedna lyzeczka ;-) zeszlam z dwoch wiec powoli do przodu!

Paulina- bo mielismy. Ale wlasicielka stwierdzila ze narazie chyba jednak nie bedzie wynajmowac, musi pomyslec. A patrze 3dni temu a ogloszenie znowu wystawila.. Wiec nie wiem o co jej biega :p

MAGDA moze poprostu stwierdzila ze dzieci na mieszkaniu nie chce. Tutaj czesto ogloszenia wystawione ale bez dzieci.

Kaska nastepny chudzielec ;)

Macie ten moj brzuch , niech wam bedzie ;) wieczorami jest bardziej wypchany;)

Załączniki

• 1425474723801.jpg
    1425474723801.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 56
Hej

Śliczne brzuszki :D

Tak to prawda, że bardzo często chcą wynajem bez dzieci. Mało tego. Bez dzieci, bez zwierząt, określają wiek a nawet zarobki !!! :szok: :O
Co za świat ...

MACIEJKA na poloni okreslaja tylko dla kobiet albo tylko mezczyzna w srednim wieku, ewentualnie dla mlodych malzenstw bez dzieci :D:D
LENATI piekny brzusio ale nie powiedzialabym ze to ciazowy, ja mam wiekszy bez :p

Hejka:)

Dziewczyny sliczne brzuszki Wam rosna:);)

U nas tez wieje okropnie i to od paru dni:/ wczoraj wrocilismy od tesciow noi i ogladalismy nasze mieszkano:) za niecale dwa tyg. sie wprowadzamy jeszcze to do mnie nie dociera:) maly juz nie moze sie doczekac za to ja mam obawy strasznie sie boje:) tesciowie lodowke nam kupia, moja mama pralke takze sie ciesze bo to duzy plus, noi balam sie reakcji mamy ale jest dobrze nie przezywa az tak:) takze w najblizszyxh dniach czekaja mnie zakupy i ogarniecie tego wszystkiego

W dodatku @ zawitala:/

reklama
Cześć Mamusie! Brzuszki rosną, dzieci się rodzą :) Ja mam za sobą już 2 porody i dwójkę cudownych maluchów. Od jakiegoś czasu pracuję nad vlogiem YouTubowym. Zapraszam was serdecznie! Staram się dzielić z ludźmi pięknymi chwilami rodzicielstwa, a i może znajdziecie tam coś ciekawego dla siebie! https://www.youtube.com/user/Rina140289

Do góry