reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny, no ja to już do tych młodych się chyba nie zaliczam [emoji6] ale byłam młoda mama, wiec pozwolę sobie napisać...
Pierwsza córkę urodziłam mając 21 lat, równo 1,5 roku po ślubie, drugiego syna mając 26, no a trzecie dziecko, córka, za kilka dni skończy 6 miesięcy 🥰 gdyby nie fakt, ze ciąże zle znoszę i już starsza jestem, to zdecydowalibyśmy się na czwarte.
Wspieram Was i uważam, ze to cudownie mieć dzieci w młodym wieku. Moja córka i ja wyglądamy jak siostry. Ma aktualnie 11 lat, a ja 32 skończone [emoji23] nie miałam skończonych 32 jak rodziłam, wiec lepiej brzmi niż 33 [emoji23]
A jeszcze 2 lata temu (przed ciąża) w mojej pracy ludzie myśleli, ze to moje rodzeństwo jak przyszli do mnie z mężem [emoji23]

Pozdrawiam Was serdecznie i cieszcie się z młodego rodzicielstwa [emoji4]

reklama
Witam wszystkich 🌺🌺.
Ja za miesiąc skończę 18 lat jestem w 12 tygodniu ciąży. To moja druga ciąża pierwsza była na początku roku 2020 ale niestety poroniłam w 10 tygodniu😞.
Aktualnie jestem bardzo optymistycznie nastawiona. Poprzedni non stop były jakieś komplikacje, aktualnie nic 😊😊🥰.
Moje samopoczucie jest słabe pod względem fizycznym jednak ciągle mam nadzieję że na dniach/tygodniach się poprawi.
Wogóle taka śmieszna sytuacja że się pochwalę moja o dwa lata starsza siostra jest w 10 tygodniu. Dwa tygodnie ❤️❤️❤️ dzielą nasze maleństwa ale wiadomo że te dwa tygodnie mogą się jeszcze zamyć na tym etapie.
Życzę wszystkim młodym mamą wiele wytrwałości, jak najmilszych chwil z maluszkiem i żeby jednak ta ciąża była pięknym czasem który miło będziecie wspominać 🌹🌺.

Dziewczyny są tu jakieś z was które mają 21/22 lata i dwojke dzieciaczków? Jak sobie radzicie jak dogadują się dzieci? Mam synka który w lipcu będzie miał dwa latka i chcemy zacząć starania o drugie dziecko. Dodam że rocznikowo mam 21 lat ;)

Hej dziewczyny, ktoś tu zagląda w ogóle jeszcze? [emoji57]
Dziewczyny są tu jakieś z was które mają 21/22 lata i dwojke dzieciaczków? Jak sobie radzicie jak dogadują się dzieci? Mam synka który w lipcu będzie miał dwa latka i chcemy zacząć starania o drugie dziecko. Dodam że rocznikowo mam 21 lat ;)
Cześć [emoji846]pisałam ostatnio w twoim wątku [emoji854]

Hmmm może i nie mam JUŻ 21 lat 😜 ale miałam i miałam już dziecko w tym wieku. I męża od półtorej roku. O drugie (syna) zaczęliśmy się starać, kiedy Nasza córka miała 4 lata. Ale to dlatego, ze studiowałam i wiedziałam, ze ciężko będzie wszystko pogodzić i poza tym tak czuliśmy. Między starsza córka, a synem jest super relacja. Oczywiście, ze się kłócą, ale kochają i pomagają, aż mi się czasem łza w oku zakręci 😍 No i mamy jeszcze kolejna córkę, w maju będzie miała roczek 🥰 starsi szaleją na jej punkcie. Myśle, ze ciężko jest mając dziecko po dziecku, ale z drugiej strony one wychowują się razem. Ale to jaka będą miały relacje zależy przede wszystkim od Was, Waszego wychowania, takie bobasy modelują zachowania, w taki sposób uczą się życia. Wiec jak jesteście gotowi, to do dzieła 💪🏻👍🏻😜

A leci :) Łucja już 13 miesięcy skończyła za pasem 14. Pół dnia ryczy pół piszczy i czas leci [emoji23] A tam?

A leci :) Łucja już 13 miesięcy skończyła za pasem 14. Pół dnia ryczy pół piszczy i czas leci [emoji23] A tam?
Haha idealnie opisany dzień z dzieckiem [emoji1787][emoji38]mój Daga już 20msc [emoji87]właśnie próbuje brata przekrzyczeć po chińsku [emoji38]

reklama
Do góry