reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja właśnie skończyłam krokiety z pieczarkami!!!Dzieciaki już postawały ,i teraz buszują!!Oliwka już zupke zjadła! jeszcze muszę bartkowi wcisnąć!!!

ASIOWO wyobrażam sobie jak to sie czułaś bez światła ,u nas kiedyś 2 dni nie było jak linie pozrywało...mormalnie masakra była!!!A Paulinka jak się miewa?????dziękuje za zdrówko!!!!!1I jak tam idzie pisanie pracy?

POLNA to sporo miałaś tych grzybolów!!A Ala już śpi??????ZASZALAŁAŚ KOCHANA Z ZAKUPAMI,ALE NAM W KOŃCU TEŻ COŚ SIĘ NALEŻY!!

BASIA ja też rzadko sobie coś kupuje,wole dzieciakom coś kupić!!A najczęścieju chodze do teksladnu,tam są firmowe rzeczy i nic prawie nie zniszcone,w zeszłym roku kupiłam sobie puchową czarną kurtke z korzyszkiem za 25 zeta!!!

MADZIK oj 30 stron...ech muszisz to szybko nadrobić bo jak cie nagle na rodzenie najdzie to na porodówce bedziesz przepisywać!!! :p

reklama
W łozku polezałysmy, bo co innego by tu robic:zawstydzona/y:

Paulinka marudna strasznie, teraz lezy obok mnie, paluch z buzce i patrzyna supernianie!
a praca... staneła w miejscu:-( Nie umiem sie ostatnio w ogole skupic i jeszcze całe dnie sama z mała, po prostu sie nie da:-( mam chociaz nadzieje, ze do czerwca ja napisze, bo mam rok czasu od skonczenia studiów na obrone:zawstydzona/y:

Tak ale nie wiem od czego zacząć, taka ładna byłam, a teraz nie mogę siebie zaakceptować. Pomalowałam włosy na ciemny brąz pod spodem, bo już wyrudziały, byłam na solarce, ale trzeba więcej, ale jak na razie skóra mi złazi, bo się spaliłam. Muszę iść do fryzjera. No ale co zrobić z brzuchem bo tego to nie da się zaakceptować. Może basen, ale wstyd z rozstępami i takim brzuchem. Znacie coś dobrego na rozstępy??

Mika... chyba sie czujemy podobnie:zawstydzona/y: jak czytam Twoje posty to tak jakbys pisała co mam w głowie:-( Jedyne co ja zrobiłam to poszłam do fryzjera, kosmetyczki juz nie odwiedziłam, bo nie ma kto z mała zostać:zawstydzona/y: o reszcie juz nie wspomne...rozstepy mam od cycków do kolan:zawstydzona/y: masakra... ja juz po prostu w lustro nie patrze, a przed mezem wszystko chowam:-(
ostatnio to nawet se pomyslałam, ze ja powinna chyba isc do jakiegos psychologa, bo sobie najnornmalniej nie radze z soba i ze wszystkim co sie obok dzieje...:-(

sorki za 2-go posta z rzedu!

Mała już spi:tak:

Wyjaśnił... :zawstydzona/y: po prostu o nas zapomniał:-( a ja dzwoniłam to niby nie czuł wibracji! dosłownie... przepraszał mnie cały wieczór, ale nie bedzie miał tak łatwo... taka juz jestem:zawstydzona/y: dzis ja mu nie odpisuje w ogole! Niech poczuje sie jak ja wczoraj... wiem, wredna jestem!

Chce mu pokazać, zeby tez sie starał... dlaczego tylko ja musze:(

uuuuuuuuu ASIOWO ostra babka z ciebie,lepiej się nie narażać ....ale fakt niech poczuje jak to jest,człowiek myśli i się marwi a on sobie poprostu zapomniał!!!!!!
O to masz teraz chwile dla siebie ,a prace skończysz!!!ambitna jesteś to napewno ci się uda!!!!!

A Oliwka przed chwilą przyleciała i tak gada "OOOOOOOO" a ja co masz ładnego i się odwracam a ona do mnie "cycy" a ona miał babci stanik na głowie!!I teraz lata z nim po cały domu i gada cycy

Oliwka... ja mam czasem wrazenie, ze P. jest mnie pewny i na 100% bede zawsze jego, dlatego mnie olewa - przynajmniej ostatnio mam takie wrazenie,własciwie od momentu kiedy zaczał pracowac w tym jeb**** skoku:-( Zmienia sie, a dopiero kilka tyg. tam pracuje:-(

Femme... tak to juz u nas jest, kasa, kasa, kasa... :zawstydzona/y: My od stycznia to chyba z torbami pojdziemy jak przestanie moja wypłata przychodzic:-( wspołczuje:-(

Własnie krzycza na dworze przez megafon, ze o 14 zamkna dopływ wody, po prostu super... rano bez pradu, teraz bez wody!!! Pieprze to, nie robie dzis obiadu!

ALE JESTEM WSCIEKLA !!!:wściekła/y:

Po 1. za wysiew moczu zapłaciłam 50zł a lekarz mówił że 30 będzie gdybym wiedziała to bym zaniosła do swojej przychodni i za 24 by mi zrobili

Po 2 KTG mi nie zrobili bo nie ma żadnego lekarza który by mógł sprawdzić bo wszyscy na jakimś wyjeździe o czym mój debilny lekarz zapomniał wspomnieć

Po 3 znowu nam się rozjebał samochód i nie pojadę do szkoły rodzenia a bardzo chciałam (na szczęście od jutra będziemy mieli nowy samochód :-) )

Po 4 Kuba musi jakieś badania do pracy zrobić jutro na które 70zł wydamy znowu
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

OLENKA - ja się tak łatwo nie poddam :-p dzisiaj się biorę do roboty :-p zobaczymy czy coś z tego będzie :-p ale by była beka jak bym jednak jutro na imprezce urodzinowej zaczęła rodzić :-p

OLIWKA - hehe gdybyś bliżej mieszkała to z chęcią bym wpadła ! :-)

POLNA - no właśnie ja mam szybciej termin ! :-p ja miałam jutro rodzić :-p to nie fer :-p ... pochwal się ciuszkami :-)

MADZIK - fajna stronka dzięki :-)

A tu zaraz się okaże że MADZIK 1 się rozpakuje :-p ale by było zdziwko :-p

OLIWKA - weź zarzuć krokietem !!! mniami ale bym sobie zjadła ... :marzyciel:

ASIOWO - no właśnie wyjaśniło się z mężem ? ... a co do psychologa to to może być dobry pomysł ;-) nie ma się czego wstydzić ! tylko trzeba na dobrego trafić i naprawdę może pomóc !

reklama
Jest jeszcze kierownik, ale jego tam prawie w ogole nie ma:zawstydzona/y:

i tego jego wczorajsze gadanie, ze sobie zapomniał:zawstydzona/y: jakos nie umiem uwierzyc, to nie jest do niego podobne... fatalnie sie czuje:zawstydzona/y: psychicznie rozłozona na łopatki! z reszta fizycznie tez...

Do góry