reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie no ja na to patrzeć nie mogę ! jestem zazdrosna :-p też chce :-p pier*** dzisiaj nie wiem jak to zrobię ale będę się bzykać chodź by nie wiem co :-p też chce już rodzić ! :-p OLENKA czekaj na mnie ! :-p :śmiech:

Ja zaraz jadę na ktg a później gdzieś z Kubą bo do pracy musi coś załatwić więc pewnie wieczorkiem dopiero wpadnę ;-)

OLIWKA - dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków !

POLNA - udanego grzybobrania :-p

ja lecę do lekarzy :-) miłego dnia :-)

reklama
oliwka bylam u niego wczoraj zaraz po wyjsciu ze szpitala...bo bylam umowiona na wizyte.... i tez mi powiedzial ze jestem jeszcze daleko... a tak gin sprawdal ze masakra, az mnie bolalo. ten sluz z krwia mi polecial ale nie duzo wiec to pewnie jakas czesc czopu

femme wierz mi że nie chcesz tego przechodzic:-D cala noc poszla w dup*, to takie meczące...teraz marudze a co dopiero jak beda te wlasciwe skorcze:szok::szok::szok: na dodatek zadnej przjemnosci z sexu nie mialam, zamiast czuc przyjemnosc to czulam jakby s mnie przekuwal a nie popychal:-)

Oleńka coś mi się wydaje ze to już na dniach....jak będzie bardzo bołało i będziesz miał regularne skurcze to nie ma na co czekać tylko w drogę do szpitala!!!!

Femmka wpadnij do mnie ,jeden dzień z moimi dzieciakami i momentalnie urodzisz!!!Kurcze a ja obstawiałam że ty pierwsza się rozpakujesz!!!!

Witam mamusie... o matko ale naskrobalyscie
oleńka19 ooo widze ze Ty chyba bedziesz pierwsza, ja to nie wiem czy mam te skurcze czy nie, bo mnie to brzuch boli jak na @, a do tego ciagnie i sie napina, a o uplawach to juz nie wspomne, dzis znowu P pomecze to moze cos sie przyspieszy
oliwka_11 ach Ty sie bidulko masz z tymi chorubskami, oby to szybko przeszlo, mysle ze dzieciaki tak szybko lapia infekcje przez to ze sa wczesniakami, moja siostra tak ma, jak byla malutka to non stop zapalenie pluc miala
Femme moze tu cos znajdziesz zeby pospieszyc mala:
http://umamy.homestead.com/porod.html

Ostatnia edycja:
ŁOoo matko kroilam grzyby ponad godzine :crazy:

Ja obstawialam i bede obstawiac ze Olenka 1 sie rozpakuje :-)

A ja zaszalalam na allegro i kupilam sobie pare ubran :rofl2: ja wsumie od 2 lat nic konkratnego nie kupialm sobie :sorry2: wiec teraz 200 zl sie poszlo je...... :-D

Femme ano pobzykaj ,pobzykaj to moze Ninka wyskoczy szybciej ale pamietaj ze Ty jestes po Olence :-p:rofl2:

Madzik bedzie heca jak Ty pierwsza wyladujesz na porodowce :-p:-D

polna a zobaczysz ze ja bede ostatnia....
nie no tego to niewiem....zobaczymy:-)

zanim urodze to musze oprzepisac notatki z wykladow....:szok::szok::szok:a jest tego sporo jakies30 stron a dopiero zaczynam

oleńka no to musisz łapać tempo na przepisywanie tych notatek
a ja dzis bylam w sklepie zaplacilam za zakupy i wyszlam okazalo sie ze nie zabralam portfela jak juz wrocilam to go nie bylo kur.... mac

Ja dziewczyny tez nie mowie, ze Wy codziennie w duzych ilosciach dajecie dzieciom.. Lena nie chce to nie bede jej wciskac.. jak chce ciasta albo kinderka to jej dam ale jak sie nie upomni to nie daje, bo po co..

Olenka no niezle, widze, ze pierwsze przedporodowe meczace skurcze.. wpolczuje.. tak jest najgorzej jak mecza mecza a i tak nic sie nie dzieje..

Polna to niezle zakupy zrobilas:tak:ja juz nie pamietam kiedy sobie cos kupilam:-(masakra - czasem patrzec na siebie nie moge.. ahh

reklama
witam mamusie:tak:
My cały ranek bez pradu, a co za tym idzie bez neta, kapieli, radia, itd...:-p
Wiecie co... dzis sie przeraziłam jak se uswiadomiłam, ze czas zmieniamy... mała bedzie zasypiac o 19 a wstawac o 5:zawstydzona/y: masakra... mam nadzieje ze sie szybko przestawi, bo niecierpie wstawac tak wczesnie. Dobrze mysle, ze czas cofamy prawda?

Ja obstawiam, ze 1 bedzie Olenka, a za nia Femka...:-)

Fajny temat o chipsach, ciekawe kiedy moja mała zechce wołac o smakołyki:-p narazie jest na etapie smakowania jabłuszka:-D

Oliwka! Duuuzo zdrówka!:-)

Do góry