reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no więc i ja się witam.....

Dziś pobutka po 5 ...D szedł na rano do pracy musiałam go wyprawić ,a jak za 15 6 się połóżyłam to Bartek wstał i dupa ze spania!!!

POLNA,BASKA moja Oliwka czasami w nocy włazi do nas do łóżka ,ale to jest tak że nie wyje tylko wypcha swój tyłek wypiba do mnie iśpi taka wtulona!!!a teraz ostatnio to już nie przyłazi bo ładnie śpi!!!

ECH pisze to i pisze i skończyć nie mogę,teraz Oliwka mi zwymiotowała!!1zjadła mleko i było oki a katar ma taki że jej ścieka na gardło i się krztusi!!KUR...czy te dzieci to całą jesień,zime i wiosne mają chorować!!!cholernie zazdroszcze tym matką które w tym okresie nie patrząc na pogode mogą iść z dziećmi na spacer!!!

U mnie z gardłem bez zmian ,głodna jestem jak cholera a nic nie mogę przełknąc ,tak mnie przłełyk boli!!!D też umiera,dzwonił niedawno i mówił że głowa to mu pęka i gadać nie może!!ech ale ze m,nie zaraza...oby dzieciakom tylko na katarze się skończyło a nie poszło dalej....

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka Ty to masz szczescie do lapania wszelkich wirusow :no::blink:
wiesz ja tez mam czesto takie bole gardla i zazwyczaj musze cos ssac zebym mogla jakos funkcjonowac -zazwyczaj jakies mietowki albo cholineexx :nerd:
jest takie swinstwo z tymiankiem i czyms tam jeszcze - obrzydliwe bigdy do konca tak nie possam bo mi sie zygac chce ale odziwo czuc poprawe po tym :tak:
a do herbaty dolewam taki balsam kapucynski ,wsumie to On jest do nacierania plecow i stawow ale z herbata nawet tak zle nie smakuje :tak: tylko zapach odstrasza :rofl2::-D

DUZOOO ZDROWKA WAM ZYCZE ;-);-);-)

POLNA dziękuje ,zdrowka to nam dużo się przyda!!!Teść się teraz ze mnie śmiał że mi izolatke postawi!!!ech ja kupiłam sterepsils inteso jest dobry bo ma środek przeciwbolowy,fije fervex,biore rutinoskorbin,flegamine albo pije syrop prawoślazowy!!!i mam nadzieję że mi szybko przejdzie ,bo nie chce mi się leść do tego lekarza!!!

A dajesz jakieś chrypki Ali???moja to wcina cheetosy!!i uwielbia paluszki o smaku sera i cebuli!!!

Czesc dziewczynki.No to dzisiaj pierwszy dzien w pracy a dzien taki zabiegany ze szok.Teraz znalazlam chwilke zeby cos napisac pozdrawiam serdecznie odezwe sie po sniadanku

Polna no niestety ja mam tak przewalone:no:masakra.. nie wiem, co sie z nia dzieje ostatanio.. szkoda slow.. mam nadzieje, ze jej szybko przejdzie.. zazwyczaj jak jej wylazly juz zabki to bylo spoko i spala do rana.. juz nie moge sie doczekac..
Oliwka Wy to z tymi chorobami.. masakra.. dzieciaczki sie mecza a do tego jeszcze Ty chora.. wspolczuje i zycze duzo zdrowia:tak:
a co do chrupkow to ja nie daje Lenie nic z takich rzeczy.. czekoladki tez je jedna na tydzien.. wiem wiem okropna jestem ale stwierdzilam ze jak narazie nie roumie to jej dawac nie bede..
ale moja szwgeirka daje swojemu chipsy - jemy to obojetnie jaki smak:-Da on nauczyl sie od 6 letniego brata.. on mu wszystko da:-D

Oliwka ano wszystkiego trzeba probowac zeby tylko sie wyleczyc :tak:
a Ali to kiedys kupowalam paluszki bekonowe - serowo cebulowy nie chciala jesc :no: a chrupki to wciana wszystkie oprocz tymi zywklymi kukurydzianymi :-):-D
zazwyczaj kupuje Jej w biedronce o smaku bekonu albo papryki,te kulki orzechowe i takie garbowane serowo szynkowe !!
a cheetosy ketchupem tez lubi :-)

Ostatnio ALi mi wcina ladnie smazone jajka :tak:

Basia Ty to pewnie nawet Lence sucharkow nie dajesz ? :-)

Polna az taka wyrodna to ja nie jestem:tak: Lena tez lubi paluszki ale zwykle te Juniorki - inne jej nie smakuja.. no i jak jest jakas impreza to tez poje ciacha sobie.. ale uwazam, ze na takie chipsy jest za wczesnie.. takie moje zdanie, dlatego jej nie daje..

POLNA to widze że twoja panna wszystko prawie je,a ja wczoraj ugotowałam zupke zacierkową i odziwo Bartek mi tyle wszamał że to szok!!1jedyna zupa którą lubi a i jeeszcze lubi rosołek z kaszką manna!!!w końcu zaczyna mi coś jest ,ale muszę trochę wegety dodawać bo inczaj jak jest mdłe to nie zje a tych zupek ze słoika za cholere nie zje ,2-3 łyżeczki i na wymioty go bierze!!!Oliwia też lubi jajka smażone,je zawsze z D !!!a wczoraj to marchewke z groszkiem wsówała!!!

BAŚKA nom ja to się mam z tymi choróbskami!!!!najgorsze jest to że na dzieciakach się odbija!!!A Lenka nie domaga się słodyczy...moja to jak jesteśmy w skl;epie to pokazuje na chrupki i móai mniam mniam i wiadoma o co chodzi!!!A wczoraj w naszym sklepie to dorwała się do winogrona i musiałam jej kupić !!!

A moja Oli mówi na pieniądze "trzy" i jak mówie jej że idziemy do slkepu to ona leci do babci albo do D wyciąga ręke i mówi "trzy" a jak się cieszy jak jej dają !!!i całą droge trzyma pieniądze w rączce i dopiero w sklepie i daje ,i mówi mam mniam mniam i pokazuje palcem na chrypki lub na batony ,czasem na jogurty

witam z ranka!!!!!!!!!!!!!!!

a wy juz tu buszujecie panienki...:-D

która tu pisze o chrupkach, prosze podrzucic z checia zjem:-D

oliwka rowniez zdrowka zycze:tak:

polna zamknieta zamknieta, nogi zaciskam:-)
wiecie jaka mialam strasna noc, masakra! kazdy skorcz to byla pobutka a ze byly praktycznie co pol godziny no to mialam zajebnistą nocke w kratke.

reklama
Oliwka buaha Twoja to sie chodziaz pyta albo pokazuje a moja to odrazu idzie i bierze chrupki czy co tam jeszcze jest w Jej zasiegu reki ,stanie przy drzwiach i chce uciekac :-D
Ala kiedys wszamiala marchewke a od jakiegos miesiaca to wypluwa Ja
:sorry2: moim zdaniem dziecko jak posmakuje normalnego jedzenia to za chiny nie chce zjesc pozniej jedzenia za sloika :no: tak przynajmniej bylo z Ala :tak:

Basia nie no ale ja Jej nie daje nie wiadomo ile chipsow :no: odczasu do czasu Jej dam zeby miec chwile spokoju :-)

Do góry