oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
POLNA skuteczny jest żel BROS kosztuje ok 6 zł a jest skuteczny ,jak oliwke osa urządliła między palce u stopy to jej posmarowałam i nawet nie jękła !!!!a cebula też jest dobra ,bierzesz listek cebyli i przykładasz albo jeszcze roztwór octu z wodą!!!!A ja przepraszam dziewczyny ze nie pisze po pierwszenet mi szwankuje a po drugie nie przewiało mnie ale niestety po tym zębem co plomba mi wyleciała zrobił się zgorzel czyli ropniak dlatego cała szczeka mnie bolała a ża nie !!!byłam wczoraj u dentystki i zrobiła mi kanałowe i dała antybiotyk zatruła ząb i dała na to gips zeby nie wyleciało 1!!!a w nocy tak ryczałam z bólu żę ho ho i dziś pojechałam i otworzyła żąb wyjeła watke i powiedziała ze kanał musi być otwarty żeby ropa zpływała i jak wybiore antybiol to mam iść na plombe !!!ech i już rochwe mniej boli ale opuchlizna do jutra nie zejdzie trudno .....a do tego doszedł szczęko ścik i japy nie moge szeroko otworzyć!!!a tak to wzystko po staremu ,jutro na te wesele....oliwka już u mojej mamy !!!!