reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna Ty zboczuchu jeden:-p:-D niestety musze czekac na mojego Adama - sama nie potrafie tak:-p
Miska to trzymam kciuki za pracke i zeby sil nie zabraklo.. a co do Twojego R to mykaj na zamkniety i pisz jak masz wolna chwilke:tak:

reklama
No pewnie,że napiszę. Ale wiecie co troszkę dziwnie się tak będzie mi z nią rozmawiać bo co innego pisać,a co innego gadać w realu hehe ciakwe jaki ma głos :-D:-D:-D

netgirl ja widzialam ogloszenie z dlugopisami i cos z wysylaniem kopert !! wiem ze jednego zlozonego dlugopisa placa 0.15 groszy :nerd: Dobrze jakby byly takie proste z jednym wkladem gorzej jak przysla z 4 :-D
kolezanka siostry wlasnie skladala z 4 i po tygodniu zrezygnowala a zarobila 200 zl !!

Miska nic sie nie dzieje :-p;-)

Basia ano jestem taki zboczuchem poki P nie ma bo potem to zostaje erotomanka :-D

A ja bylam na polu ale po 15 wrocilysmy z Ala do domu bo wytrzymac sie nie da :no:

Polna nie martw sie nie tylko Ty:-Dja tylko czekam na 27 wrzesnia.. mmm.. szkoda ze nie mozemy tej nocy spedzic sami, bez Leny i calej rodzinki:tak:mmm:) ale mamy juz plan, ze w niedziele sprzedamy na spacer Lene tesiwoej i jazda:-D:-Dnie no zartuje zeby nie bylo:-p

Firanka powiem Ci, ze fajnie tak przez tel.gadac z kims z forum:-)Ja rozmawialam z Koszmarkiem i ma bardzo przyjemny glos:tak:i fajnie sie z nia rozmawialo:-)
To czekamy na wiesci:-)

Kurcze Polna a użądlila Cie osa?? Hmm ja nie wiem.. wiem, ze mi to zadlo wycisneli a potem smarowali czyms szczypiacym:no:tylko tyle pamietma:no:

Cale szczescie ze tylko mnie uzadlila !! mnie uzadila w palca u reki i w przedramie tylko ze tylko palec mam spuchniety ale zadla chyba nie zostawila !
nie wiem jak to nazywac - miejsce jak zgina sie palec to tam mi urosla taka bulwa ale miejsce po uzadleniu mam blizej paznokcia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hmm to nie mam pojecia..
Kurcze cy wasze dzieci dzis tez jesc nie chca.. Lena od godziny 14 nic nie chce tknac, tylko co chwile przylatuje z butelka, zeby jej pic dac.. caly czas upaly, ladnie jadla(jak na nia) a dzis taki bunt i wszystko na nie:confused:

polna_N z ta renta to zalezy na jakiego lekarza trafisz, bo jak na jakiegos palanta to roznie moze byc, ale badz dobrej mysli, moj P idzie 12 na komisje lekarska, ciekawe jak to bedzie.

A z ta osa, to jest tak, osa nie zostawia zadla, ale ma silniejszy jad, i po osie bardziej boli, mozesz sobie robic oklady z wody i octu, slyszalam tez ze cebula dobrze wyciaga, ja to jestem ekspert, ciesz sie ze uczulona nie jestes, to dopiero jest zabawa, ja mam tez taka masc Fenistil, tez jest dobra
Czekam teraz na siostrzyczke, bo mamy sobie wloski robic:-)

reklama
Miska No t troche sięm pomęczysz z tą praca, ale sądzę, że zdarzysz się przyzwyczaić do takiego trybu życia.
Baśka To ,3w-+szystko przez te upały. Justynka juz tydzień nic stałego nie tyka, tylko picie i mleko(i to w niewielkich ilościach). Przez to wszystko trochę zbladła i zmizerniała. Ma8-3m nadzieję, że zarówno Twojej Lenie jak i mojej justynce szybko przejdzie niejadkowość.

Do góry