reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

oj Beatka.. trzepnij Ty tego swojego Faceta niech się opamięta.. jakieś ultimatum może by się też zdało.. Kobieta w ciąży nie może się tak stresowac;* Dla pocieszenia powiem Ci, że stres czasem przyspiesza poród...

reklama
znalazlam dla julki sukienke na roczek!:D
taka zwyczajna nie przesadzona.. tylko rajstiopki rozowe dokupie i bodziaki biale pod spod zaloze isuper:)
bolerek mam kilka wiec cos wybiore:D

dla humorku :D

[video=youtube;7rXqej8zg0Q]http://www.youtube.com/watch?v=7rXqej8zg0Q&feature=player_embedded#[/video]

Ostatnia edycja:
Dla Juleńki z okazji ukończonego roczku moc najlepszych życzeń! Zdrówka, wiele wiele radości, aby uśmiech nigdy nie znikał z jej ślicznej buzi, żeby była dalej taka łobuziarska bo to dodaje jej uroku;D Wielu sukcesów, przespanych nocek i bezbolesnego ząbkowania:-)

Daffi Świetny filmik, uśmiałam się :D:D:D
Juleczko wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu, pomysłów na zabawę, zdrówka, bezbolesnych upadków i ząbkowania!!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczyny:) Mam ważne dość pytanie. Jestem zainteresowana tym wózeczkiem:
06%20red%20wine.jpg Czy może któraś z was miała z nim doczynienia?? Ważne są dla mnie wasze opinie gdyż chciała bym by wózeczek dobrze się sprawdził ale nie mogę nigdzie znaleźć o nim opinii. Proszę o pomoc:*

Witajcie dziewczyny:) Mam ważne dość pytanie. Jestem zainteresowana tym wózeczkiem:
Zobacz załącznik 310181 Czy może któraś z was miała z nim doczynienia?? Ważne są dla mnie wasze opinie gdyż chciała bym by wózeczek dobrze się sprawdził ale nie mogę nigdzie znaleźć o nim opinii. Proszę o pomoc:*

ogolnie wozek wyglada na dobry ale kolka ma nie za bardzo...mialam z podobnymi kolkami i przejechac po sniegu tam gdzie nie jest odsniezone bardzo nie jest mozliwe. W tym roku kupowalam wozek na 4 duzych kolach.

Sto latek dla Juleczki:**

Beacia pasowało żeby ktoś Twojemu skóre przettrzepał :dry: To Ty powinnaś być najważniejsza!

Julkeczko Nasza Kochana 100 lat z okazji pierwszych urodzinek! Dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze!:) Życzy : Kubuś i Patrycja:)

reklama
Do góry