reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DAFFI A CZY JA wiem czy minął! Jak coś idzie nie tak to potrafię się rozpłakać a teraz mam zajęcie to nie mam czasu na niego. :-) jutro dla poprawy humoru do fryzjera idę.
A dzieciaki zdrowe odpukać. Staram się codziennie wychodzić z nimi na dwór. I jakoś chodzą. Tylko teściowa spacery przeżywa jak nic, że na mróz, chore będą i do szpitala pójdą.

reklama
Hej ja też w jakis dołek wpadłam :(:( wyć mi sie chce.....
Beatko ale szalejesz... bo jeszcze dzisiaj urodzisz.....
Ewii u mnie raczej spokojnie... Kuba próbuje sam chodzić... jestem ciekawa kiedy zacznie porządnie sam chodzic....
oh nic mi sie nie chce... dzieki patrza na bajke R pojechał gdzies... jutro nas czekaja mega zakupy a nie mam na nie wcale ochoty :(:(

heh a ja na rodzinne dzis juz nie licze :p
Miki zasypia, starszaki tez beda niedlugo szly spac;]
a to szybko Ci starszaki chodzą spac:)

moja usnęła o 20.05, wcześniej się pluskała i chlapała wodą na płytki podłogowe, ona to uwielbia, a jak się cieszy z tego hehe:)

Patrycja super, że Kubuś próbuje sam chodzic. Moja się boi bo co jej daję dłonie to robi ciap na dupkę. Choc sama samodzielnie stac potrafi nawet z minutę.

Ostatnia edycja:
No u mnie dzieciaki juz spią. Miki z Danielem o 19:30 juz padli a Hania kolo 19:45 zasnela;]
a ja ide ogladac jakis film bo maly sie budzi co chwilke.... :( ehhhh
nom ciekawe co u paluqi, pewnie juz urodzila...
Dobranoc...

Martyncia dziś w czasie kąpieli:-D

pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry