reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mysiapysia23 bo ja strasznie nie lubie wstawiac fot na otwartych forach...

Maagda ale Ci dobrze,mój Igor spi 2 do 3 godzin,ostatnio przespał 4,w szoku byłam.on chyba bedzie musiał miec smoczek,bo wieci sie poki nie dostanie piersi po czym po 2 pociagnieciach zasypia

reklama
Nie przejmuj się...Ja mam 19 lat i podejrzewam że jestem w ciąży...Co prawda moja syt. jest na tyle lepsza że jestem pełnoletnia i mam gdzie mieszkać....Ale wierze że dasz rade i też uważam że dziecko to skarb i niejedna by chciała !!!
Są kobiety które nie mogą mieć dzieci i wolałyby urodzić młodo i w ogóle to dziecko mieć niż nie mieć...Ktoś wypowiedział się że kto by chciał dziecko w wieku 16 lat..Mogę się założyć że jest wiele dziewczyn gotowych by założyć rodzinę lecz nie mogą ze względu na stereotypy....Jeśli jesteś wierząca to pocieszę Cię tym że Maryja miała około 14-15 lat gdy była w ciąży i nie miała nic prócz Józefa i opieki bożej...I mimo tego że urodziła w szopie została świętą...Wiem że nie ma co się porównywać do tamtych czasów..Ale przecież Bóg jest miłością ;))))) A owocem miłości są dzidziusie :tak:

AguśZakochana Witaj! ja slyszalam konentarzy ogrom i nadal sie zdaza ale tymnie ma sensu sie przejmowac np jedna z moich cioc stwerdzilam ze to si ena szkole odbije i matura bedzie napewno slaba to jeszcze przedemna ale moja kolezankatez z dzieckiem zdawala mature i np.polski na 95% zdala. Przuszczaj to mimo uszu i bedzie dobrze no i gratuluje dzieciaczka jesli sie potwierdzi:-)
Maagda_ ja z MIkim wychodzilam czesto i tylko raz wpadl w taki histeryczny placz jak mial chyab 3 miechy za duzo naraz powoli ja przyzwyczaja nie dawaj od razu na rece niech sie oswoi i powinno byc dobrze teraz juz nie mam problemu ale na poczatku jak malego kogos dawalam to sie tak o krok co chwile odsuwalam a po tem to juz mogl mnie nie widziec bo byl zabawa zajety:eek::-)... a ocen zazdroszcze ja mam jeszcze tydzien przed soba:nerd:

Co do ulewania ktoras napisala ze wrocilo Mikolajowi tez wrocilo ale ze karmie butelka to tylko kleikiezgeszczam i jest dobrze

zdjecia moze pozniej wstawie bo mam pare fajny ale malo czasu tez mam:oo2:

A Miki teraz spi jak susel:-D wyglada jak taki aniolek a jak wstenia to odrazu dibelek sie zniego robi maly:-)

kolia ale ona jest przyzwyczajona do Krzyska , do jego rodziców tylko ona nigdy nie była tam dłużej niż pół dnia, a ja chce iść w sobotę po południu i wrócić na 2 dzień wieczorem i chodzi o to ze boje się że będzie płakać bo nie bd mogła sunąć w nowym miejscu. :)

Maagda_ jaknie sprobujesz nie bedziesz wiedziala z tegoco pamietam to Miki chyba niemial jakis wiekszych roblem tylko chyba krocej spal ale malenkiego podozuje po roznych miekscach

Kolia wiem, wiem..
AdiLea miło Cie w końcu widzieć. :) Bardzo ładne zdjęcia masz na photoblogu. Mam pytanko, nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz, pamiętam jak pisałaś że wyprowadziłaś się od rodziców, chciałam się zapytać jak Ci się układa. :)?

Maagda_ zazdroszcze, że mała przesypia całą noc :-) moja Zuzia tylko raz spała od 22 do 6 i raz od 20 do 5 :-D a tak to ze 2 razy się budzi w ciągu nocy.

Zuzka ma rozwolnienie, w ciągu 10 minut przebierałam ją 3 razy i jeszcze zrobiła mi kupke na przewijak w trakcie przebierania. Nie wiem co robić, bo mała chyba troszkę się męczy, wcześniej płakała, teraz jak już zasnęła, to niespokojnie śpi. Rozwolnienie nie jest niebezpieczne dla takich małych dzieci?

Maagda-spokojnie idz na noc,Łucja to juz duza kobitka tym bardziej jesli tak jak piszesz ladnie Ci spi....no i jak nie sprobujesz nie bedziesz wiedziec.....

Anetka-a jakie te kupki sa,??ze śluzem czy bez...??czy takie "normalne" tylko rzdkie???wiesz bo takie male dziecko latwo jest odwodnic....

reklama
Do góry