umi2
Fanka BB :)
EWI44To jak w takim razie matura była wkoncu zdana czy nie? Bo mnie dyrektor tłumaczył ze ja moge nie przyjsc na egzaminy ale tego samego dnia musze zgłosic to w szkole zeby on przekazał dalej i wtedy pisałabym w czerwcu, ale jak to jest z ustnymi maturami to nie wiem.
BlackWizard Podzielam zdanie Ewi:-) wyszalej sie w miare mozliwosci:-)
oliwka_11 Sorry ze sie wcinam ale tak sobie czytałam i stwierdzam ze sytuacja nieciekawa. To w takim razie z czego oni zyją skoro ani on ani ona nie pracuje? Przykre to...
AdiLea Czekamy na zdjecia:-)
A ja ide sie połozyc bo mnie skóra juz zaczyna bolec zmierzyła sobie goraczke i jak zwykle w takich przypadkach 35,6 eh ja to jestem wiecznie inna no ale powinnam sie cieszyc ze goraczki nie mam. To dobranoc wszystkim miłej nocki.
BlackWizard Podzielam zdanie Ewi:-) wyszalej sie w miare mozliwosci:-)
oliwka_11 Sorry ze sie wcinam ale tak sobie czytałam i stwierdzam ze sytuacja nieciekawa. To w takim razie z czego oni zyją skoro ani on ani ona nie pracuje? Przykre to...
AdiLea Czekamy na zdjecia:-)
A ja ide sie połozyc bo mnie skóra juz zaczyna bolec zmierzyła sobie goraczke i jak zwykle w takich przypadkach 35,6 eh ja to jestem wiecznie inna no ale powinnam sie cieszyc ze goraczki nie mam. To dobranoc wszystkim miłej nocki.
Ostatnia edycja: