G
guest-1681834848
Gość
Witam, mały ma 5 miesięcy odkad skończył 1,5 miesiąca jest dokarmiany Bebilon comfort , miał mega zaparcia mimo że był na samej piersi a że musiałam zacząć go dokarmiać tak czy inaczej ( biorę lek po którym nie mogę karmić 12 godzin) to pediatra poleciła nam właśnie Bebilon comfort , jest dobrze po tym mleku nie ulewa , nie ma zaparć, wszystko ok tylko cena powala... Mleko idzie w 3-4 dni a kosztuje prawie 40 zł za 400g ... Czyli całkiem sporo .. i oto moje pytanie , skoro pije tak długo to mleko i nie ma problemów to można spróbować z innym mlekiem ? Np Bebilon advance? Nie jest tak drogie jak to na internecie czy markecie kosztuje od 44 do 60 zł , za 1100g także prawie trzy razy więcej ... Też właściwie nie chodzi o pieniądze tylko o ilość... Idzie go dużo i szybko musimy zamawiać następne... Mały miał też podejrzenie nietolerancji laktozy bo mu jezdzlio w brzuchu , do teraz tak ma wiec wydaje mi się że nie przez to inne mleka mają 7 g laktozy a comfort 2,7g i też dlatego pediatra kazała zmienić na to ale wydaje mi się to niedorzeczne bo w moim mleku też jest jej sporo ehhh.. Chciałabym mu zmienić to mleko ale boje się że wrócą zaparcia , może miałyście podobnie ? Proszę o rady