reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mleko sojowe Humana SL

Mamy podzielcie się proszę Waszym doświadczeniem z tym mlekiem. 4 miesięczna córeczka ma straszne bóle brzuszka po każdym z podawanych uprzednio mlek tj.bebilon pepti,Nutramigen,neocate. Wszystkie badania wykonaliśmy szukają przyczyny bólu. Humana wg. Lekarza to ostatnia deska ratunku. Moj niepokój jednak nudzi to,że soja jest silnym alergenem. Malutka zaś to ciężki przypadek.

reklama
Rozwiązanie
Mój syn obecnie prawie 6 letni ma alergię pokarmową i wziewną, jest asymatykiem. Na tymże mleku był do końca 4 r.z. i było bdb.
Mój syn obecnie prawie 6 letni ma alergię pokarmową i wziewną, jest asymatykiem. Na tymże mleku był do końca 4 r.z. i było bdb.

Rozwiązanie
Moja córka zaczęła pić to mleko. To już jest jej 6 mleko. Jak na razie jest dobrze trochę jeszcze po płakuje z poprzedniego bebilon comfort. Kupki się już zmieniły aczkolwiek teraz ma takie jak plastelina i nie jestem do końca pewna czy takie mają być.

Moja córka zaczęła pić to mleko. To już jest jej 6 mleko. Jak na razie jest dobrze trochę jeszcze po płakuje z poprzedniego bebilon comfort. Kupki się już zmieniły aczkolwiek teraz ma takie jak plastelina i nie jestem do końca pewna czy takie mają być.
Hej i jak to mleko u was? Synek byl na milupie ale strasznie wodniste kupki były i gazy. Zmienilam właśnie na to 3 dni temu, kupka sie poprawila ale jeszcze gazy są...

Do góry