reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Uwilbiam krzesło do karmienia i mojego syna :) od jakiegoś czasu sadzam go w tym krzesle, na tacke lub talerzyk nakładam co akurat mamy na obiadek , daje młodemu widelec i sam je.. czego widelec nie da rady to paluszkami. Dzis zjadła pierogi leniwe sam a i ja mogłam spokoijnie zjesc. Zupki jeszcze sam nie jadł. Musze zrobic gestsze
Gratulacje dla Antosia!!!!!
ja tez bym zanic nie sprzedala krzesełka do karmienia, Pawel dzisiaj na śniadanie wcinal parówkę i chlebek i sam sobie nabijal na widelczyki parowke, a reka wpychal chlebek. Co za słodki widok, uroczy

Dziunka 300ml to ładnie, super!!!
Ja koniecznie musze kupic wiekszy kubek, ale chce ten dr brown's bo tylko z tego pawel pije mleczko a mam taki 170ml i wlewam i tak 200 ale pod nakretke. W sklepach nie moge dostac, musze chyba na allegro zamowic. Tylko nie moge sie zdecydowac na ktory:
KUBEK TRENINGOWY 270ML/9+ DR BROWN'S NOWOŚĆ !!!! (1380982566) - Aukcje internetowe Allegro
czy ten:
Kubek NIEKAPEK Dr Brown's 4 kolory ! NIEZAWODNY (1374657968) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ja tez bym zanic nie sprzedala krzesełka do karmienia, Pawel dzisiaj na śniadanie wcinal parówkę i chlebek i sam sobie nabijal na widelczyki parowke, a reka wpychal chlebek. Co za słodki widok, uroczy

Ja koniecznie musze kupic wiekszy kubek, ale chce ten dr brown's bo tylko z tego pawel pije mleczko a mam taki 170ml i wlewam i tak 200 ale pod nakretke. W sklepach nie moge dostac, musze chyba na allegro zamowic. Tylko nie moge sie zdecydowac na ktory:
KUBEK TRENINGOWY 270ML/9+ DR BROWN'S NOWOŚĆ !!!! (1380982566) - Aukcje internetowe Allegro
czy ten:
Kubek NIEKAPEK Dr Brown's 4 kolory ! NIEZAWODNY (1374657968) - Aukcje internetowe Allegro

Etna ja Ci nie pomoge bo moj dalej tylko z butli pije.... ehhh jak tylko wyzdrowieje to bede musiala jeszcze raz sprobowac... chyba najlepszym rozwiazaniem byloby po prostu wyrzucic wszsytkie butelki i w koncu musialby zaczac pic z niekapkow i innych kubeczkow.

Klaudzia a moze sprobuj go posadzic na dorosłym krzesle i przypnij szelkami, takimi do nauki chodzenia co?? Moze da rade ;-)

Klaudzia a moze sprobuj go posadzic na dorosłym krzesle i przypnij szelkami, takimi do nauki chodzenia co?? Moze da rade ;-)

Ilona myslalam o tym ale on jest za niski i blat stolu siega mu do czola hehe a wsumie nie chodzi o to ze on ucieka z krzesla tylko ze wlasnie ma za nisko. no a co do szelek to nie mam jak ich przypiac bo krzesla mam takie wiklinowe i nie ma jak pozaczepiac tych pasow.

czy ten:

Moja niestety nie wypije z niczego innego jak z butli jeśli chodzi o mleko. Prędzej głodna zaśnie:dry:

Martolinka super!!! Gratulacje.

Ja sprzedalam krzeselko bo mlody nie chcial w nim jesc niestety. Chce kupic takie co sie do stolu doczepia ale ono dosc sporo miejsca zabiera pod blatem wiec nie wiem czy sie u nas zmiesci bo mamy tylko malutki stoliczek a takie dostawki do krzesla u nas nie da rady zastosowac bo nie bedzie do czego tego przyczepic. Kurcze musze poszukac czegos bo on lubi z nami siedziec przy stole i wtedy jesc a na kolanach ciezko go utrzymac i jesc rownoczesnie ;-)
Kubie kupiłam krzesełko ARTI krzesełko do karmienia EASY 4kolor Wwa GRATIS (1374620932) - Aukcje internetowe Allegro no i wyciągam je tylko na karmienia dostawiam do stołu i mały je z nami ,a jak już idziemy sie bawić to je składam i chowam za szafą ;-)
hehehe moj to z takiego spierniczyl by od razu. KArmie go aktualnie na sofie w salonie lub w kuchni na blacie przy mikroweli bo wtedy sobie cyka na niej i jest zajety i przynajmniej cos zje heheh

cos takiego byloby idealne Litaf Hang n Seat portable feeding chair on eBay (end time 04-Jan-11 21:03:15 GMT)
mam taką nakładkę ale jej nie używamy , bardziej mi się podoba coś takiego co się nakłada na krzesło z materiału ,jak znajde na necie to wkleje
w PL nie mamy krzesełka i Kuba siedział na normalnym krześle "przywiązany" pieluchami ;-) bo szelek nie posiadam:-) i teraz siedzi już spokojnie a jak chce zejść to krzyczy ,no i oczywiście nie zostawiamy go na krześle bez opieki tylko cały czas ktoś przy nim siedzi:tak:

Klaudzia ja tez hehehe krzesełko sprzedałam....Och te nasze Olinki ;p
Teraz go karmię na moich kolanach ;/
muszę cos kupic ale boję sie ze nie bedzie na tym siedział i znowu bede zmuszona to sprzedać.
Kiedys IzaBK podawała mi linka do czegos takiego
Krzesełko do karmienia SUMMER nakladka Najtaniej (1309073825) - Aukcje internetowe Allegro
ale sama nie wiem czy to tylko nie bedzie strata pieniędzy.
Moze jak bedzie wiekszy po prostu bede go sadzala na krzesełku takim ikeowskim ktore sie kupuje do stolików dziecięcych. Albo mam od lezaczka bujaczka lub bujawki taki bujaczek zdejmowany, moze na tym bedzie jadł .

Moja niestety nie wypije z niczego innego jak z butli jeśli chodzi o mleko. Prędzej głodna zaśnie:dry:

Etna ja Ci nie pomoge bo moj dalej tylko z butli pije.... ehhh jak tylko wyzdrowieje to bede musiala jeszcze raz sprobowac... chyba najlepszym rozwiazaniem byloby po prostu wyrzucic wszsytkie butelki i w koncu musialby zaczac pic z niekapkow i innych kubeczkow.

To mi pomoglyście hihoihihi

Ja też myślałam, że u nas się nie uda, ale długo szukałam odpowiedniego kubka, bo niby pił w Avencie, a ich niekapkow nie tolerował (teraz pije z niego napoje), ale spróbowałam tego niekapka co ma martolinka TT i z tego zaskoczył, ze leci mleko, a potem zamieniłam na kupiony przez przypadek niekapek dr brown's i to byl strzał w dziesiątkę. Od tamtego czasu tylko z niego wypije mleko, smoczki całkowicie odstawione a z tego tt kapka pije soczek, a z aventu herbatki. Nieźle nas sobie obkrecil wokół palca co nie?

:)
ja mam tysiąc roznych kapkow, niekapkow, kubeczkow a Olinkowi najlepiej sie pije ze smoczka., Tzn wypije z niekapka Nuka, Nuby ale parę lykow. Dzis dalam mu soczek z kapka TT to tez troszkę wypil - z niego sie lepiej pije bo nie trzeba az tak ssać.

reklama
:)
ja mam tysiąc roznych kapkow, niekapkow, kubeczkow a Olinkowi najlepiej sie pije ze smoczka., Tzn wypije z niekapka Nuka, Nuby ale parę lykow. Dzis dalam mu soczek z kapka TT to tez troszkę wypil - z niego sie lepiej pije bo nie trzeba az tak ssać.

ula czy ten nuk to z taka wkladka w srodku ze jak wyciagniesz to jest kapek? jesli tak to ja to wyciagnelam i ignas pieknie pije z tego nuka "kapka";) z niekapka za chiny nie jarzy o co kaman

kiedys byly tylko smoki, zadnych kapkow nie kapkow, i tez jestesmy normalne;) wydaje mi sie ze to tylko nagonka marketingowa, byle tylko kupowac te gadzety:)

Do góry