reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

no cóż mój żłopie mleko z butli (bez kleików i kaszek) 3 razy w dzien i 2w nocy. I to jest niestety podstawa jego żywienia. Też nie w jakiś ilościach ogromnych bo po 100-150 ml. Do tego zjada jogurcik, czasem kanapeczke, jak ma dobry dzien to troche obiadku i 2 mandarynki (też nie zawsze) ale bywa, ze wypije 200 ml mleka i to jest jego cąłe jedzenie na dobę.
Trudno, muszę sięc hyba po prostu pogodzić z moim niejadkiem. Za to drugi zjadl by go w całości

reklama
mój to pije mleko tylko rano i to ok 120-150ml i to nikt nie może widzieć bo jak tylko ktoś widzi że ma butle to on już nie chce mleka,do tego kaszka 2x ,obiad,deserek i jakieś przegryzki w międzyczasie ,za to zaczął mi więcej pić soków i herbatek no i odkąd nauczył się pić przez rurkę to inaczej nie chce

Uwilbiam krzesło do karmienia i mojego syna :) od jakiegoś czasu sadzam go w tym krzesle, na tacke lub talerzyk nakładam co akurat mamy na obiadek , daje młodemu widelec i sam je.. czego widelec nie da rady to paluszkami. Dzis zjadła pierogi leniwe sam a i ja mogłam spokoijnie zjesc. Zupki jeszcze sam nie jadł. Musze zrobic gestsze

Martolinka super!!! Gratulacje.

Ja sprzedalam krzeselko bo mlody nie chcial w nim jesc niestety. Chce kupic takie co sie do stolu doczepia ale ono dosc sporo miejsca zabiera pod blatem wiec nie wiem czy sie u nas zmiesci bo mamy tylko malutki stoliczek a takie dostawki do krzesla u nas nie da rady zastosowac bo nie bedzie do czego tego przyczepic. Kurcze musze poszukac czegos bo on lubi z nami siedziec przy stole i wtedy jesc a na kolanach ciezko go utrzymac i jesc rownoczesnie ;-)

Martolinka super!!! Gratulacje.

Ja sprzedalam krzeselko bo mlody nie chcial w nim jesc niestety. Chce kupic takie co sie do stolu doczepia ale ono dosc sporo miejsca zabiera pod blatem wiec nie wiem czy sie u nas zmiesci bo mamy tylko malutki stoliczek a takie dostawki do krzesla u nas nie da rady zastosowac bo nie bedzie do czego tego przyczepic. Kurcze musze poszukac czegos bo on lubi z nami siedziec przy stole i wtedy jesc a na kolanach ciezko go utrzymac i jesc rownoczesnie ;-)

Klaudzia sa takie male krzeseleczka nakladane na normalne krzeselko.zaraz popatrze na allegro
http://allegro.pl/turystyczne-krzeselko-do-karmienia-3w1-baby-luca-i1379932746.html
http://allegro.pl/fisher-price-krzeselko-do-karmienia-deluxe-seat-i1387593133.html

Ostatnia edycja:
Dzieki Gosiu, chodzi tylko o to ze on w takim krzeselku znowu siedzialby jak w normalnym krzeselku i by sie wkurzal. Trzeba mi znalezc cos zeby siedzial z nami przy normalnym stole i zeby jego blat sluzyl do polozenia talerza itd.

Dzieki Gosiu, chodzi tylko o to ze on w takim krzeselku znowu siedzialby jak w normalnym krzeselku i by sie wkurzal. Trzeba mi znalezc cos zeby siedzial z nami przy normalnym stole i zeby jego blat sluzyl do polozenia talerza itd.

no to ciezka sprawa moj tez nie je w swoim krzeselku i ja go karmie w takim foteliku MIĘKKI FOTEL,SOFA,MIŚ ELMO DEALNY NA MIKOŁAJA (1376308872) - Aukcje internetowe Allegro i zjada wszystko i spokojnie:-) tylko moj troche inny jest

reklama
no to ciezka sprawa moj tez nie je w swoim krzeselku i ja go karmie w takim foteliku MIĘKKI FOTEL,SOFA,MIŚ ELMO DEALNY NA MIKOŁAJA (1376308872) - Aukcje internetowe Allegro i zjada wszystko i spokojnie:-) tylko moj troche inny jest

hehehe moj to z takiego spierniczyl by od razu. KArmie go aktualnie na sofie w salonie lub w kuchni na blacie przy mikroweli bo wtedy sobie cyka na niej i jest zajety i przynajmniej cos zje heheh

cos takiego byloby idealne http://cgi.ebay.co.uk/Litaf-Hang-n-Seat-portable-feeding-chair-/160524427670?pt=UK_Baby_Babay_Feeding_Highchairs_Boosters_LE&hash=item2560006196#ht_700wt_1139

Ostatnia edycja:
Do góry