reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Ja to sie nie znam na rybach wiec które sa tskie bez osci lub w małej ilości dobre dla dziecka?Sa taki bez ości?;p

kupiłam w sklepie ostatnio "pomysł na rybe w sosie i pyszny sosik był do rybki małemu smakowało

my jemy pange - chociaz podobno bez wartosci odzywczych jest. Trudno ale jest smaczna i bez ości. Dla małego łosoś :) Takze bez ości......... poki co tylko te dwa rodzaje ryb jadł, ze smakiem.

a ja tez wlasnie mialam zamiar wypróbowac ten pomysł na rybe :) dobrze wiedziec ze dobre :) przynajmniej obiadu nie zmarnuje :DDD

Ostatnia edycja:
reklama
gdy sprzatałam kuchnie posadziłam małęgo w foteliku , na tacy połozyłam pociete placki z jabłkami. Dałam młodemu widelec i ku mojemu zaskoczeniu zjadł wszystko widelcem!!!!czego nie mógł nadziacz tacy brał do raczki i tak nadziewał:) byłąm w szoku

my jemy pange - chociaz podobno bez wartosci odzywczych jest. Trudno ale jest smaczna i bez ości. Dla małego łosoś :) Takze bez ości......... poki co tylko te dwa rodzaje ryb jadł, ze smakiem.

a ja tez wlasnie mialam zamiar wypróbowac ten pomysł na rybe :) dobrze wiedziec ze dobre :) przynajmniej obiadu nie zmarnuje :DDD

ojej Mama... panga to w ogóle nie powinna nazywać się rybą.. tam nie ma ani białka ani nic - tak samo tilapia.
Alicja bardzo lubi łososia, pstrąga i halibuta. Ości są, ale w tych kawałkach "grubych", daleko od ogona raczej same takie wielkie i łatwo wybrać.

----

dziewczyny ja mam pytanie o śniadania - co dajecie ? Bo u Ali w żłobku dają dzieciom kanapki z chleba tostowego z szynką. Ja daję jej jakiś deserek albo sniadanko z mussli w słoiczku, tych na\\kanapek na razie nie chce jeść, ale ja też bym wolała żeby jadła coś bardziej zdrowego niż chleb tostowy.
W domu daję jej różne chleby ziarniste bo takie lubi najbardziej, ale ostatnio nie chce jeść żadnych kanapek - nie wiem co tu wymyślić ? Twarożek - czasem zje. Może jakaś pasta jajeczna ? Serek homogenizowany lubi. Macie jeszcze jakieś pomysły na śniadanie - takie które moge zanieść do żłobka, wiec jajecznica odpada :)

Kochana, panga jest hodowana w Chinach (chyba) w takich stawach, pełno w niej chemikaliów.

gdy sprzatałam kuchnie posadziłam małęgo w foteliku , na tacy połozyłam pociete placki z jabłkami. Dałam młodemu widelec i ku mojemu zaskoczeniu zjadł wszystko widelcem!!!!czego nie mógł nadziacz tacy brał do raczki i tak nadziewał:) byłąm w szoku

BRAWO!

Agrafka u nas bunt kaszkowy, młoda je na śniadania parówki Gerbera, owsiankę, chleb z szynką, dżemem, jajek niestety nie chce.

W Lidlu sa pyszne maliny w słoiku - dobre np. do herbaty lub jogurtu :)

Kupiłam parowki Gerbera, i co tu gadacie, dobre są:-p Asia wciągnęła dwie, do tego kromka chleba.
A oto mała fotorelacja;-)
Wsuwam parówę :-p
Popijam herbatką
A po śniadaniu...

Gosia Asiula jest obłędna :-):-):-)

W Lidlu sa pyszne maliny w słoiku - dobre np. do herbaty lub jogurtu :)

a ile kosztują??

co do rybci to ja kupiłam dorsza na Wigilię :-):-):-):-)
i jakbyście mogły dajcie jakieś przepisy na rybkę

dziunka, chemikaliow jak chemikaliow,ale panga w naturze w celach rozplodowych podrozuje tak jak pstragi, i zeby w stawach hodowlanych chcial sie rozmnazac to daja im hormony pozyskane z moczu ciezarnych kobiet :))))) smacznego! sorry, mama :(

reklama
Też czytalam o tej pandze o tych hormonach itp ale czy wy myślicie że np w paszach itp nie ma tych hormonów,że drób jest taki cuudowny?:sorry2:.Ja właśnie jadłam ta pangę z tym sosem i mi smakowało chociaz już jej nigdy nie kupię(B w naszym osiedlowym sklepie kupił) małemu dałam sosik, dlatego ja zapytałam jakie rybki dajecie takie bez ości.

Do góry