reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Ja to sie nie znam na rybach wiec które sa tskie bez osci lub w małej ilości dobre dla dziecka?Sa taki bez ości?;p

kupiłam w sklepie ostatnio "pomysł na rybe w sosie i pyszny sosik był do rybki małemu smakowało

my jemy pange - chociaz podobno bez wartosci odzywczych jest. Trudno ale jest smaczna i bez ości. Dla małego łosoś :) Takze bez ości......... poki co tylko te dwa rodzaje ryb jadł, ze smakiem.

a ja tez wlasnie mialam zamiar wypróbowac ten pomysł na rybe :) dobrze wiedziec ze dobre :) przynajmniej obiadu nie zmarnuje :DDD

Ostatnia edycja:
reklama
gdy sprzatałam kuchnie posadziłam małęgo w foteliku , na tacy połozyłam pociete placki z jabłkami. Dałam młodemu widelec i ku mojemu zaskoczeniu zjadł wszystko widelcem!!!!czego nie mógł nadziacz tacy brał do raczki i tak nadziewał:) byłąm w szoku

my jemy pange - chociaz podobno bez wartosci odzywczych jest. Trudno ale jest smaczna i bez ości. Dla małego łosoś :) Takze bez ości......... poki co tylko te dwa rodzaje ryb jadł, ze smakiem.

a ja tez wlasnie mialam zamiar wypróbowac ten pomysł na rybe :) dobrze wiedziec ze dobre :) przynajmniej obiadu nie zmarnuje :DDD

ojej Mama... panga to w ogóle nie powinna nazywać się rybą.. tam nie ma ani białka ani nic - tak samo tilapia.
Alicja bardzo lubi łososia, pstrąga i halibuta. Ości są, ale w tych kawałkach "grubych", daleko od ogona raczej same takie wielkie i łatwo wybrać.

----

dziewczyny ja mam pytanie o śniadania - co dajecie ? Bo u Ali w żłobku dają dzieciom kanapki z chleba tostowego z szynką. Ja daję jej jakiś deserek albo sniadanko z mussli w słoiczku, tych na\\kanapek na razie nie chce jeść, ale ja też bym wolała żeby jadła coś bardziej zdrowego niż chleb tostowy.
W domu daję jej różne chleby ziarniste bo takie lubi najbardziej, ale ostatnio nie chce jeść żadnych kanapek - nie wiem co tu wymyślić ? Twarożek - czasem zje. Może jakaś pasta jajeczna ? Serek homogenizowany lubi. Macie jeszcze jakieś pomysły na śniadanie - takie które moge zanieść do żłobka, wiec jajecznica odpada :)

Kochana, panga jest hodowana w Chinach (chyba) w takich stawach, pełno w niej chemikaliów.

gdy sprzatałam kuchnie posadziłam małęgo w foteliku , na tacy połozyłam pociete placki z jabłkami. Dałam młodemu widelec i ku mojemu zaskoczeniu zjadł wszystko widelcem!!!!czego nie mógł nadziacz tacy brał do raczki i tak nadziewał:) byłąm w szoku

BRAWO!

Agrafka u nas bunt kaszkowy, młoda je na śniadania parówki Gerbera, owsiankę, chleb z szynką, dżemem, jajek niestety nie chce.

W Lidlu sa pyszne maliny w słoiku - dobre np. do herbaty lub jogurtu :)

Kupiłam parowki Gerbera, i co tu gadacie, dobre są:-p Asia wciągnęła dwie, do tego kromka chleba.
A oto mała fotorelacja;-)
Wsuwam parówę :-p
Popijam herbatką
A po śniadaniu...

Gosia Asiula jest obłędna :-):-):-)

W Lidlu sa pyszne maliny w słoiku - dobre np. do herbaty lub jogurtu :)

a ile kosztują??

co do rybci to ja kupiłam dorsza na Wigilię :-):-):-):-)
i jakbyście mogły dajcie jakieś przepisy na rybkę

dziunka, chemikaliow jak chemikaliow,ale panga w naturze w celach rozplodowych podrozuje tak jak pstragi, i zeby w stawach hodowlanych chcial sie rozmnazac to daja im hormony pozyskane z moczu ciezarnych kobiet :))))) smacznego! sorry, mama :(

reklama
Też czytalam o tej pandze o tych hormonach itp ale czy wy myślicie że np w paszach itp nie ma tych hormonów,że drób jest taki cuudowny?:sorry2:.Ja właśnie jadłam ta pangę z tym sosem i mi smakowało chociaz już jej nigdy nie kupię(B w naszym osiedlowym sklepie kupił) małemu dałam sosik, dlatego ja zapytałam jakie rybki dajecie takie bez ości.

Do góry